Laupäeval 24-aastaseks saav Reporteri eksperimentide tegija Urmo Tamm räägib Gossip.ee-le, et avas hiljuti isikliku pitsabaari “Pitsa Hütt”. “Ma olen oma sõpradele lubanud miljon korda, et ma avan oma pitsakoha ja vahepeal muutus see küsimus tohutult tüütavaks. Seega, vabandan siiralt viivituse pärast ja kõik sõbrad-tuttavad, nüüd on Pitsa Hütt avatud,” räägib hakkamist täis Urmo Tamm Gossip.ee-le.

Kanal 2-e reporter ja põnevate eksperimentide teostaja Urmo Tamm, äsja sain teada, et avasite Mustamäel “Pitsa Hütt’i”. Kuidas sinna tulla ning mida head pakute oma klientidele? Millised on hinnad?
Tõepoolest ma avasin oma pitsa söögikoha, mille nimeks on hetkel Pitsa Hütt, kuid ma mõlgutan mõtteid, et see nimi muuta Urmo Tamme pitsaks ning seda mitte seetõttu, et ma imetleks liigselt ennast, vaid ma olen arvamusel, et see võib olla turunduslikult parem nimi. Kui ma saan sellele ideele piisavalt positiivset vastukaja, siis ma ilmselt teengi seda.

Kõik on oodatud Mustamäele Siili trollipeatusesse ning seal asubki armas väike Pitsa Hütikene. Tulge astuge julgelt sisse ja öelge mulle, et mis te sellest arvate. Ma pakun seal oma kätega valmistatud pitsat, wrap’i, pirukaid. Pitsad on erinevate maade omad: näiteks America, Italy, Hawaii jne. Kõikide maade iseloomulikud jooned ning maitsed kajastuvad pitsadel kasutatud toiduainetel. Sealjuures võin garanteerida, et kõik pitsad on eranditult imemaitsvad.

Kui kaua aega “Pitsa Hütti” tegemine aega võttis ning millised olid peamised probleemid?

Tõsi see on, et selle koha ellu äratamine toimus tasa ja targu ning peamiselt seepärast, et mul puudusid endal igasugused kogemused. Seal on tohutult palju erinevaid nüansse, mida peab silmas pidama ja kui nende vastu eksida, siis mõjub see kõvasti rahakotile. Aga katse-eksituse meetodil ma seda tegin. Kõige hirmuäratavam oli see, kuidas suhtus sellesse minu kõrvalolev majarahvas. Nüüd, kui Pitsa Hütt on olnud avatud kõigest paar päeva, siis tundub mulle, et kõik on meie vastu sõbralikud ja võtavad selle koha omaks.

Kas nüüd kulub peamine aeg uues ettevõtluses ära, või teete ikka ka Kanal 2- e “Reporterile” jätkuvalt põnevaid eksperimente ja saatelõike?

Mulle meeldib töö kanal 2’s ka väga ja ma ei tahaks seda veel niipea lõpetada. Lihtsalt praegu on olukord keerulisem. Ma olen uue äriga tihedalt seotud ning mul pole võimalik sealt eemal olla. Kui algusajad hakkavad mööda minema ja mul õnnestub rohkem tööjõudu palgata, siis ma alustan usinalt uute, veelgi metsikumate eksperimentide ja klippidega. Seejuures saavad mind aidata absoluutselt kõik, tulles sööma suus sulavat pitsat.

Meenutage mõnda kõige põnevamat saatelõigu tegemist siiani?
Pingerivi oma lugudest ma teinud ei ole, aga hetkel mulle meenus kohe üks lugu, kuidas ma käisin Balti jaamas oma väga hea sõbra Hannesega alias seaga 25kr eest süüa tegemas. Seal juhtus selle päeva jooksul kõik mis vähegi juhtuda sai ja Balti jaam ruulib. Kui tahate minu lugudele pilgu peale visata, siis seda saab teha minu facebooki info alt.

Tulekul on kohe- kohe presidendi valimised, kas hoiate pöialt Ilvesele või Indrek Tarandile?

Ma ei ole väga poliitika-mees, aga mind sümpatiseerib pigem Tarand, kuna ta on väga nooruslik ja ka karismaatiline.

Mida arvate selgeltnägijatest, kas teile midagi põnevat ka ennustatud on?

Jah, mulle on korduvalt ennustatud igasugu asju. Seda tegi kaardimutt Viktoria ning ma loodan väga, et tema ennustused tõeks ei lähe. Mul olid talle julged küsimused ja sama julged vastused sain ma ka temalt tagasi. Näiteks ütles ta mulle seda, et ma ei saa kunagi lapsi. Ma olen kindel, et päris nii see ei lähe. Selgeltnägija Kristi ennustused olid see-eest palju positiivsemad ja need on ka siiani rohkem täppi läinud.

Keda tuntud ravitsejatest peate kõige asjalikumaks?

Kõige asjalikumaks ei oska ma nimetada kedagi. Ma ei usu väga ravitsemisse.

Kas horoskoope usute ja kes olete teie ise tähtkujult?

Horoskoope ma ei usu. Tähtkujult olen ma Neitsi ning seda igas mõttes.

27. augustil saate 24 aastaseks, kuidas oma sünnipäeva tähistate, kas “Pitsa Hüt’tis”?

Ei teagi veel, kas tahan see aasta pidada. Ja kui isegi pean, siis joon heade sõpradega tati ripakile.

Milline oleks teile parim kink sünnipäevakink?
Parim kink oleks see, kui inimesed tuleksid pitsat sööma.

Südamelt ära?

Ma olen oma sõpradele lubanud miljon korda, et ma avan oma pitsakoha ja vahepeal muutus see küsimus tohutult tüütavaks. Põhiline küsimus, mida võis kuulda kõikide tuttavate käest kõlas nii: “Kaugel su pitsa on siis?”. Ma mõnikord lausa vihastasin kui keegi taaskord seda küsis. Seega, vabandan siiralt viivituse pärast ja kõik sõbrad-tuttavad, nüüd on Pitsa Hütt avatud!