Kristiina “Bellanova” Raudsepp räägib Gossip.ee-le, et suvi on olnud rahulik, kuid samas lõbus ja kirev. “Veedan enamus oma suved ema juures Rannus. Ohh, ma võin teile kohalikke Rannu uudiseid rääkida,” ütleb Kristiina rõõmsalt ning pajatab meile mitu lõbusat ja sutsaka-särtsakat seika oma suvest.

“Lausa totakas lugu… (naerab – toim.). Tundub, et ma lähen kõiksugu mumm-mumm & summ-summ sumisejatele väga hästi peale. Väga eredalt on meeles, kuidas jooksin mööda aasa ringi vaablane peas. Õudne,” räägib Kristiina Raudsepp naerdes Gossip.ee-le. “No ja siis see tohutu mesilane, kes tiirles ja tiireles ümber minu, kuni sain tissi otsa sutsaka!”

Rannus veedab kaunitar enamus oma suved. “Minu suved tavaliselt mööduvad rahulikult – puhkan lapsega ema juures maal,” räägib Kristiina ning kiidab eelmist suve, mis jäi talle, kui sooja ning päikest armastavale naisele, eriliselt meelde. “Eelmine suvi oli lausa ideaalne oma päikeseliste ja ülisoojade ilmadega. Nii võiks aastaläbi olla!”

Rannust pajatab Kristiina Gossip.ee-le veelgi. “No neid Rannu uudiseid ikka on. Läksin ühel päeval sipsikuga (Kristiina poeg Patric – toim.) poodi ja mida me nägime. Kaks meest magasid keset sõiduteed – tsiklid kõrval ning tossud pea all padjaks. Tundusid surnud. Tegelikult oli aga nii, et olid lihtsalt niivõrd purjus, et otsustasid vahepeal väikese uinaku teha. Mõne aja pärast ilmus nurga tagant tšikk, kes polnud sugugi kainem ning suundus otse kahe mehe poole. Ja mis ta tegi. Keeras nende vahele magama!” naerab Kristiina. “Laps muidugi uuris, et mis toimub. Ütlesin, et onud ja tädi on väsinud. Täiesti hull olukord.”

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

 

Selle suve tippsüdnmuseks peab Kristiina aga reisi Hispaaniasse. “Suvi algas sellega, et käisime mehega väiksel autoreisil. Sihtkohaks oli kaunis Barcelona. Sealt tulime läbi Lõuna-Prantsusmaa tagasi. Kahjuks ilmadega ei vedanud, enamus aega oli külm ning sadas. Nagu ikka, kui on puhkus, siis sajab vihma ning kui sõidad välismaale, siis on Eestis ilm ilus aga seal külm. Klassika!”

“Pidevalt puhus tuul ja kraade oli ainult 7. Jõudsin isegi juba kahetseda, et ei võtnud talvejoppi kaasa. Aga muidu oli reis väga super! Hea vaheldus Eestile!”

Eestis Kristiina käis sellel suvel ainult Õllesummeril. “Ainuke vabaõhuüritus, kus käisime suvel oli Õllesummer,” räägib Kristiina Gossip.ee-le. “Suviti on kõige parem kindlasti maal! Sööme sašlõkki, joome külma valget veini ja naudime elu!”

Sügiseplaanid on Kristiinal veel lahtised. “Enda kohta rääkida veel ei tea, küll aga on paigas poja graafik. 1.septembrist lasteaeda ja ujuma. Talvel, õigemini Jõulude paiku tahame külastada Soomet ning minna Rovaniemi Jõuluvanale külla. Kuna pojal on detsembris ka sünnipäev, siis oleks see kindlasti talle tore kingitus.”