Juba paar päeva võib leida raamatupoodide lettidelt Allan Keiani uue romaani “Puhtsüdamlik ülestunnistus”, mille esikaant kaunistab kaunis USA-s resideeruv meie lauljatar Janne Saar.

Janne Saar on enda imekauni välimusega raamatukangelanna täpne koopia. Samuti langeb kokku seegi, et ta on Eesti tüdruk, kes elab Los Angeleses, kus toimub romaani sündmustik. Janne ise lisas, et võib temaga paralleele küll tõmmata ja ta on sama hulljulge, kui raamatu peategelane,” räägib Allan Keian Gossip.ee-le, lisades: “Raamatus on nii tõde, kui ka väljamõeldut. Mõlemat kuhjaga!”

Allan ise hetkel küll Ameerikas ei ela, kuid on mitmeid USA linnu külastanud: “Ülevaade Ühendriikide elust-olust on mul hea!”

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

 

//Kui ühel sumedal sügispäeval järjekordne Euroopa lend New Yorgis maabub ei reeda miski seda, et üks nendest paarisajast piirivalvuriga kohustuslikus korras silmitsi seisvast reisijast piltlikult öeldes põrgust saabus, kuid just see kurja kuulutav sõna sobib tema möödunud elu kirjeldamiseks kõige paremini. Ajal, mil õrnad käed enesekindlalt reisidokumendi pleksiklaasist putkasse tõstavad ning piirivalvuri prilliklaasid selle sisul peatuvad, on sündmuste edasiseks kulgemiseks, vaid kaks võimalust: kas ta paljastatakse või mitte, sest kõik peale foto on tolles tumepunases passis puhas võltsing. „Welcome to America!“ lausub vormis mees pärast väikest mõttepausi koguni naeratades ning ulatab halba aimamata purpurkaaned tagasi. MARIA VOGEL – jäi see rasvaste tähtedega passi trükitud nimi teda miskipärast kummitama.//

Tormilised seiklused New Yorgi kõrgseltskonnas, hullumeelne elupõletamine Miami Beachi lummavates kuurortides sadadesse miljonitesse küündinud hiiglaslike pangaarvete ning mitmete eneseleidmistega, kui mõne aasta pärast on see võltsnimi Ameerika Ühendriikide üks tuntumaid ning tema kaunis nägu särab pea kõigi meediaväljaannete esilehtedel. Kuidas saab ühest võltspassiga riiki tunginud Eesti koolitüdrukust loetud aastate pärast USA silmapaistvaim preili?

Puhtsüdamlik ülestunnistus” on raamat suurtest soovidest, siirastest unistustest, inimkonna suutmatusest, ühiskonna haavatavusest ning elu karmist reaalsusest.