“Kõigile neile, kes täna ennast üksikuna tunnevad soovitan soojalt tulla meie portaali külastama, see ei maksa midagi ja ei kohustu millekski, küll aga annab sulle võimaluse oma ülejäänud elu veeta heas seltskonnas ja lõbusalt,” räägib Üksikute südamete klubi juhtfiguur ja ürituste korraldaja Leino Einer Gossip.ee-le.

Leino Einer, teie sünnipäev ja sünnikodu?
Olen sündinud 06.01.65 ehk nagu sõbrad ütlevad kolmekuninga päeval, neljas kuningas Viljandis. Lapsepõlve olen mööda saatnud Kolga Jaanis, seal meeldis kiige peal laulda ja mingi aeg oli küll soov kindlasti lauljaks saada.

Milliseid ameteid olete pidanud? Rääkige palun “Üksikute südamete klubist”?

Kukkus välja just nii nagu kukkus, elus on tegeletud igasugu asjadega aga kuna minu hobi on korraldada ja läbi viia igasugu pidusid ja pulmi, siis mõte korraldada just üksikutele midagi saigi alguse just ühelt peolt. Ansambel oli oma setti alustanud ja kui enamus rahvast läks ära tantsupõrandale jäi üks osa inimesi laua taha istuma ja nagu kiuste, igaüks laua erinevas otsas. See õhtu sai nende istumine kohe ümber tõstetud ja sellel õhtul enam üksikuid uitajaid ei olnud. Sealt ka see esimene mõte korraldada just ükskutele midagi. Esimesed suvepäevad said peetud Puka vallas Vooremäel, rahvast tuli sinna saja kanti. Tänaseks on neid suve-, sügis-, kevad- ja talvepäevi peetud juba üksjagu. Yksildane.ee lehelt on näha ka galerii alt erinevaid meenutusi. Rahvas on aktiivne ka ise korraldama igasugu lahedaid koosviibimisi. Foorumis on väga hästi näha kus ja kunas midagi toimub. Kui tavaliselt on inimestel välja minnes mure, et kuidas ma üksinda lähen, siis meie üritustel seda ei ole, kõik võetakse lahkelt vastu, ole ainult ise hakkamist täis ja tule kohale.

Meie portaalis ei oma tähtsust milline sa orientatsioonilt oled, elu on näidanud, et kui sa vähegi hakkamist täis oled, siis leiad omale kindlasti uusi tuttavaid ja sõpru, küll juba aeg näitab kuhu see kõik välja viib. Eelmise aasta seisuga on meie portaali siseselt minule teada olevalt sõlmitud juba üle 15 abielu. Neid paare, kes koos elavad ja on mulle sellest teada andnud ja tänanud kuskil 100 ringis. Meie hüüdaluse ütleb, et “Üksildane olla ei ole elustiil vaid saatuse tahe, mida ise saad muuta!!” Ja just nii see meil ongi.

Ise ma korraldan peale matuste ja ballide igasugu üritusi, mis aga inimestel pähe tuleb. Mul on olemas ka kõik vajalik alates helitehnikast õllemööbli ja telgini välja. Matuseid ei tee juba sellepärast, et jube palju kulub endal energijat selleks, et rahvas enne 10-t tantsupõrandale saada ja balle sellespärast, et seal ei saa inimesed ennast lõpuni vabaks lasta.

Milline on teie muusikaline maitse?
Millised on teie hobid?
Kuulan palju Eesti muusikat, meeldib ka korralik rock ja contry muusika.Telekast jägin eelkõige uudiseid, lisaks ka igasugu mänge ja muusika saateid,kus oleks äkki midagi head kõrvataha panna. Tööalaselt tegelen hetkel erinevate neti portaalide käivitamise ja loomisega, lähiajal peaks midagi juba ka valmis hakkama saama, need ei ole seotud küll tutvumisega. Lugemise koha pealt on küll piinlik aga ammu ei ole enam midagi raamatust lugenud, kõik tuleb arvutist.