Annely Adermann räägib Gossip.ee-le TV3 uuest hooajast ja saadetest!

Annely Adermann, milliseks kujuneb TV3- e uus hooaeg, kui palju uusi telesaateid ekraanile tulemas on ning millistele te eriti tähelepanu pööraksite?
TV3 uue hooaja juhatas 15.augustil sisse uus violetne eetrigraafika, kuid põhistart antakse septembrikuu algul. TV3 uueks tunnuslauseks on „Rohkem elu, rohkem meelelahutust!“, mis koos erinevate variantidega iseloomustab eesolevat sügist väga hästi.

Peagi algav hooaeg TV3s toob mitmeid täiesti uusi saateid, kuid ka juba tuttavate saadete-sarjade uusi hooaegu. Sügise lipulaev on suurejooneline muusikasari „Laulupealinn“, millega selgitatakse novembrikuus välja Eesti Laulupealinn. Suursaates osalevad seitse armastatud lauljat, kes pöörduvad oma kodukohta, leiavad seal õiged laulupartnerid ning asuvad igal pühapäeva õhtul vaatajate ja žürii poolehoiu nimel võidu laulma. Parimale kuulub tiitli kõrval ka 20 000 eurot kohalikuks heategevuseks.

Lisaks on argiõhtutesse oodata „Suvel võib!“ jätkuna igaõhtust „Täna võib!“ saadet. Uus on ka „Kriminaalne Eesti“, mida juhib Allan Muuk. Samuti näeb teist hooaega sarjast „Elu veinimõisas“, kus tänavu toimetavad Maarja-Liis Ilus, Tanja Mihhailova, Lenna Kuurmaa, Ivar Must, Sven Lõhmus ja Mihkel Mattisen.

Põnevust pakub Venemaal popiks saanud sari „Selgeltnägijate tuleproov“, jätkub jutusaade „Kolmeraudne“ ning veel palju muud jõuab juba lähiajal ekraanile.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

On teada, et TV3- e ekraanile jõuab sügisel ka varem riigitelevisiooni ekraanil olnud saatesari “Sind otsides”, mis alati oli emotsioone täis, kuidas on kulgenud selle saatesarja saadete tegemine?
„Sind otsides“ saatejuhi Krista Lensini kinnitusel on saatesarja valmimine sujunud suurepäraselt. Filmitud on nii kodu- kui välismaal ning oodata on imelisi taaskohtumisi ja õnnepisaraid. Lood on liigutavad ja tundeküllased.

“Rahaauk” on tulekul ja see vist on “Võta või jäta” asemel, kuidas seda saadet tutvustaksite?
„Rahaauk“ on võimas telemäng, mis erineb kõigist seninähtutest selle poolest, et juba saate alguses on mängijatepaaril raha käes, selleks on meie telemängude ajaloo suurim võidusumma 100 000 eurot. Osalejate ülesanne on vaid saatejuht Alari Kivisaare esitatud küsimustele õigesti vastata. Kui jagub nutikust ja õnne, saadab mängijaid edu ja raha jääb kätte; kui nad pakutud vastusevariantidele valesti panustavad, kukub raha auku! Olles näinud esimeste saadete salvestusi, võin kinnitada, et tegemist on tõeliselt kirgliku vaatemänguga. Koguni vaoshoitud eestlastel tuleb rahahunniku ees elu sisse. Saate teeb eriliseks seegi, et võimas stuudiolava paikneb põrandast kolme meetri kõrgusel ning nö pilvedel elab mängule kaasa ka publik.

Kas on plaanis ka mõni vahva muusikaline edetabel TV3-es teleekraanile tuua?
Muusikalise süsti annab sel sügisel juba mainitud „Laulupealinn“, mida võib julgelt nimetada üle-eestiliseks muusikasündmuseks.

Kas TV3 -e “Seitsmesed uudised” ka muutuvad taas ning kas “Kümnesed uudised” jäävad alles?
Suvi oli TV3 uudistemeeskonnale töine ja edukas, sest „Kümnesed uudised“ osutusid vaatajate seas äärmiselt populaarseks. Sel põhjusel jätkuvad need „Seitsmeste uudiste“ põhisaate kõrval ka sügisel.

Kas “Naistevahetus” ja “Võlast vabaks” ka jätkuvad või tuleb nende asemele midagi täiesti uut?

Tulemas on täiesti uusi sarju, muuhulgas üks nii väikestele kui suurtele ning üks eelkõige täiskasvanutele. Täpsemalt hetkel vihjata ei saa, kuid – iseloomustaks neid TV3 uute sloganitega: „Rohkem elu, rohkem nalja!“ ning „Rohkem elu, rohkem seksi!“.

Kas tooksite esile ka mõne uue saatesarja saatejuhi, kes on väga tubli teie arvates olnud?

Saatejuhtide ridadesse lisandub sügisel mitmeid uusi tegijaid, kellest näiteks kaks tarka ja kena naist on aastate eest TV3 ekraanil olnud. Samuti on uusi näitlejaid oodata sarjadesse „Kodu keset linna“, „Kättemaksukontor“ ja „Kälimehed“. Tegelikult tunneme uhkust kõigi meie saatejuhtide ja eetristaaride üle, seega – jõudu vanadele ja hoogu uutele!

Tahate ehk ka ise veel midagi südamelt ära öelda?
Lisada võiks ka superuudise TV3 sõsarkanali TV6 kohta. Nimelt alustavad 29.augustil TV6 spordiuudised, mis on eetris iga päev kell 20.50. Spordimeeskonda juhib Kalev Kruus, kelle kõrval panevad saate kokku ka Viasat Sport Balticu senine jalgpallikommentaator Taavi Pailk ja tuline spordifänn Kristjan Jaak Kangur. Lisaks on tiimis ka üks värske nägu spordiuudiste edastajana – Kerstin Kotkas.