Kroonprintsess Victoria ootab last ja sünnitab 2012 aasta märtsis,” teatab Rootsi kuningakoda.” Nii kuningakoda kui kuninglik perekond rõõmustavad selle teate üle,” ütleb õukonna pressiesindaja Bertil Ternet.

14 juulil 1977-l aastal sündis Victoria Ingrid Alice Désirée – Rootsi kroonprintsess. 19 juunil 2010-l aastal abiellusid Stockholmis  printsess Victoria ja Daniel Westling. Paar minutit enne kella kolme 17-l augustil sai ajaleht Expressen.se kinnitada, et printsess on lapseootel. Sünnituse tähtaeg on järgmise aasta märtsikuus. “Tulevane ema tunneb ennast hästi,” teatab kuningakoda.

Täna viibis printsess Victoria auhinna “Aasta rootslane maailmas” üleandmisel Stockholmis, kuid seal ei maininud ta kordagi uudist, mis pärastlõunal teatavaks sai. Lähemal ajal võtab Victoria  osa erinevatest planeeritud üritustest. Muuhulgas osaleb ta 25-l augustil koos prints Daniel’iga Norra kroonprintsi 10-l pulma-aastapäeval. Mingeid erilisi muudatusi printsessi planeeritud ürituste kavas ei tehta. Kõik paari sõbrad on väga õnnelikud. “Ma olen nende üle tõesti kohutavalt õnnelik. Ma soovin neile palju õnne ja loodan, et kõik läheb väga hästi,” ütleb Josephine Génetai, kes on üks Victoria parimaid sõbrannasid.