Sel nädalavahetusel muutub klubi Privé aasta suurima kooli- ja vabaajamessi “SCoolest 2009” ametlikuks klubiks, kus reedel ja laupäeval vaid parimad peod kõigile suurimatele peoloomadele.

Reedel, 28. augustil, klubi plaadimängijate taga DJ Ecstatic & Chrismil. Lettidel kuumad kaunitarid.

Laupäevasel populaarsel RnB üritusel Kriim Goes Live laval uus tõusev täht Margaret ning hinnatud R&B-souli-dancehalli-laulja James Werts (aka MC Plookie, aka ansambli Lament solist ja bassist)!

Reklaamigalal “Kuldmuna 2009” Pesamuna-auhinna võitnud Margaret on uus Eesti laulja. Margareti suvine debüütsingel “Summer Dream” on tema esimene tõsisem katsetus muusikas. Loo produtsent ja muusika autor on Karel Kattai, kes kirjutas Rebecca Kontuse eurolaulu “Have You Ever” muusika ja kes on samuti tuntud kui produtsent Ninja, kelle loomingusse kuuluvad ka drum’n’bass- ja progressive-house-stiilis lood. Margareti “Summer Dream” on rõõmus suvine R&B-kohtub-bashmentiga-laul, mille sõnad kirjutas Margaret ise. Margaret on õppinud kolm aastat WAF-laulukooris Maikeni käe all ning võitnud mitmeid väiksemaid laulukonkursse.

Kuula Margareti lugu siit:

Laste ja noorte kooli- ja vabaajamess “SCoolest 2009” näol on tegu messiga, kust leiab külastaja kõik eelseisvaks kooliaastaks vajamineva ühest kohast ja ühel ajal! “SCoolest 2009” toob kokku väga paljud oma ala parimad tegijad. “SCoolest 2009`lt” leiab vajamineva toote või teenuse ka kõige nõudlikum koolijüts, tudeng või lapsevanem. Toimumisaeg: 27.08 – 30.08.2009.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Scoolest messipiletiga sissepääs poole hinnaga!

Loe SCoolest 2009 messist SIIT