“Olen sel suvel väga palju saanud kodus, Eestis olla, mille üle on tõeliselt hea meel, sest Eestimaa suvi on imekaunis. Olen palju muusikat kirjutanud ning tööd teinud. Samuti oli minu kantseldada üks pisike koerakutsikas, kes sündis meie akita järglasena juuni alguses ning seetõttu pidin ka natuke oma suveplaane paiksemaks korrigeerima. Aga suvi on olnud fantastiline, olen käinud mööda Eestit ning kohtunud heade sõpradega, lihtsalt nautinud,” räägib armas & armastatud lauljatar ning muusik Hanna Ild e. Hannah Gossip.ee-le.

“Minu jaoks oli suve suursündmus kahtlemata laulu –ja tantsupidu, mille igat hetke jälgisin ning ka lauluväljakul kohal olin,” toob Hannah välja Eestimaa suve tippsündmused.

“Kõik suved on olnud isemoodi… vahel Londonis, mil turistidest pungil suurlinna õhk muutub läppuvaks, vahel Prantsusmaa kalurikülakestes kohaliku kultuuriga tutvudes. Vahel suvilas mustikaid korjates ja kurke marineerides… vahel lihtsalt oma koduaias punaseid sõstraid noppides,” meenutab Hannah elu erinevaid kauneid suvesid. “Pole vahet kus Sa oled, peaasi, et oskad hinnata ja nautida seda, mis Sul on,” usub Hannah ning lisab: “Ning peaasi on rahu iseenda sees. See suvi ongi vast üks meeldejäävamaid, kuna olen olnud nii palju kodus ning saanud jälgida, kuidas mu roosid on lõpuks suureks ja tugevaks sirgunud, kuidas kirsipuu õitest moodustusid viljad ning kui uskumatult palju erinevaid linnuliike pesitseb Nõmme iidsete mändide varjus,” räägib kauni hinge ja suure südamega lauljatar Hannah Gossip.ee-le.

Reklaam:

Külasta Ohmygossip Couture’i e-poodi

 

“Suvel kolib meie köök õue ning loomulikult on esikohal kõik värske. Omakasvatatud maitseroheline, sõpradelt saadud juurikad ja köögiviljad. Marjad, seened… Suur kausitäis rohelist salatit ei puudu iial laualt, iseküpsetatud musta leiva ja karulaugu pesto kõrvalt,” toob Hannah välja ka suve lemmikmenüü.

Hannah on nõus Gossip.ee-le avaldama ka oma suvise meelispaiga – oma sisemise kindluse ning lapsepõlvemaa. “Minu lemmikpaik ning seda eriti augustikuu müstilistel öödel on minu Läti piiri lähedal asuv suvila, kus veetsin kõik oma lapsepõlve suved. Sellel kohal on eriline võlu… mingi müstiline võlu, mida on raske sõnadesse panna. Sealt saan jõudu, inspiratsiooni, looduse lihtsust oma kõige naturaalsemal kujul.  Kõike, mida terveks pikaks talveks on energivarudesse vaja talletada,” räägib Hannah Gossip.ee-le.

Räägime ka suvistest iluprotseduuridest ning maalähedase ning ratsionaalse naisena tunnistab naine, et suviseks hoolduseks pole paremat kui saun ja värske õhk. “Saun ja värske õhk. Puhkus ja mõõdukas koguses nina päikese poole olemine. Salongid ja klubid jäävad talvekuudele, mil on vaja oma väsinud meeli turgutada.”

Oma elu Londoni ning Tallinna vahel jagav artist on plaanid ka algavaks sügistalveks teinud.  “Tööd, tööd ja veelkord tööd,” ütleb Hannah kindlal meelel ning kindlad sihid silme ees: “Mul on olnud väga loominguline suvi ning uut muusikalist materjali on väga palju, mis tuleb kõik plaatideks realiseerida.  Palju põnevaid koostöö projekte on pooleli – kõik see on väga rahuldustpakkuv, sest olen õnnelik inimene, kuna armastan oma tööd!”