Naistesaate “Minu imeline elu” glamuurne osaleja, aastaid Bahreinis luksuslikku koduperenaise elu elanud Iris Tomson kutsub nädalavahetusel, 14. augustil, romantilisse Vihula mõisa, kus avatakse pidulikult Baltimaade moodsaim minigolfirada.

Tallinnas Unique Hotels Group´i avalike suhete ja PR juhi ametit pidav Iris Tomson on golfipisikusse lootusetult nakatunud ning pea igal vabal nädalavahetusel näeb teda oma töökohas, Uniquestay hotelliketi luksusliku Vihula mõisakompleksi uhiuuel golfirajal lõõgastumas: “Minu jaoks ei ole golf ainult spordiala, vaid golf on elustiil, mis ühendab endas head seltskonda ja aktiivset tegevust. Golfi harrastamine aitab tööpingetest vabaneda ja mõnusalt aega veeta ümbritsevat loodust nautides ning just golfiväljakul toimuvad ärikohtumised tunduvad olema produktiivsemad kui nõupidamised kinnistes bürooruumides. Ja PS! Pole paremat sauna ning maitsvamaid pelmeene kui pärast golfimängu…”

Juba sel pühapäeval, 14. augustil avavadki Unique Hotels Group ja Rakvere maavanem Einar Vallbaum Tallinnast vaid 1 tunni autosõidu kaugusel imekaunis Lahemaa rahvuspargis Vihula minigolfiraja pidulikult ka külastajatele:  “Sel puhul toimub iga-aastaseks traditsiooniks kujunev minigolfiturniiri, kuhu on oodatud kõik, kes on selle lõbusa golfivormiga juba tuttavad kui ka lapsed ja algajad, et süstida neidki golfipisikuga, just selle samaga, mille ise saanud olen.,” kutsub Iris Vihula mõisa puhkekompleksi mõnusale ja sportlikule perepühapäevale.