Mis oleks parem viis inimestelt teeneid paluda kui mitte meedia vahendusel? Näiteks Lindsay Lohan (23) avaldas arvamust, et Slash isiklikult peaks talle veidi kitarriõpet pakkuma.

Lindsay’le ei ole kitarrimäng tegelikult võõras, sest ta võttis kitarritunde filmi “Raju reede” tarbeks, seda aga kuus aastat tagasi. Lisaks on mässumeelne näitlejatar avaldanud kaks popalbumit, mis pole erilise menu osaliseks saanud. “Slash, kas võiksid mulle mõned tunnid anda? Olen kaotanud igasugused võimed, mis mul üldse kitarrimänguks kunagi olemas olnud,” edastas noorstaari sõnu The Inquisitr.

Endisele Guns’n Rosesi kitarristile Slashile pole noortele muusikalises valdkonnas abikäe ulatamine võõras, mees on aidanud mitmetel oma oskusi arendada. Rokkar jättis Guns’n Rosesi aastal 1996 ning liitus hiljuti laval hoopis Fergie ja Black Eyed Peas’iga esitamaks nii nende hitte kui ka klassikaks saanud lugu “Sweet Child O’Mine”.

Lindsay astus nädalapäevad tagasi üles “American Idol” saates, demonstreerimaks staariks soovijaile kuidas publik oma esitusega pahviks lüüa.