Nagu tavaliselt, sündis Victoria Beckham’i laps kaheksandal elukuul keisrilõike abil, et kõhupealne nahk liiga välja ei veniks. Niipea kui laps oli sündinud, alustas Victoria ekstreemse dieediga, vahendab Hänt Bild.

“Nüüd on ju laps sündinud ja ta saab jälle süüa seda, mida tahab,” ütleb üks lähedane sõber. “Süüa, mida tahab” tähendab Victoria Beckham’i puhul  süüa põhimõtteliselt mitte midagi… Raseduse ajal võttis Victoria juurde 12 kilo, mis sõprade sõnul talle päris hästi sobisid kuna ta oli endiselt sale kuid hakkas normaalne välja nägema. David Beckham, kellele olevat alati meeldinud kurvikad naised, oli üliõnnelik. “Ta on imeline ja näeb fantastiline välja,” ütles Beckham ja pani Facebook’i üles enda tehtud pildi oma viimaseid kuid rasedast abikaasast.

Nüüd on Victoria teinud täispöörde ja alustanud ranget dieeti – kõik rasedusjärgsed kilod peavad kaduma! “Niimoodi end näljutada on kahjulik. Pärast dieeti peab ema sööma eriti korralikult, et laps saaks rinnapiimast kõik vajaliku kätte,” ütleb üks tuntud arst. Kuid Victoria’l polevat plaanis ei sööma ega rinnaga toitma hakata. Peale selle, et rinnaga toitmine suurendab rindu, eeldab see, et ema sööb piisavalt ja mitmekülgselt, mida aga Victoria ei kavatsegi teha. Sõprade sõnul olevat David Beckham paanikas ega tea, mida ette võtta. Ta lootis, et pärast tütre sündi pole Victoria enam nii enesekeskne ja kehakaalule fikseeritud, kuid nii see pole. “Minu keha on kõige tähtsam, mis mul on ja tähendab mulle kõik,” ütleb Victoria.

“Isegi kui beebi ei “sure” kui ema dieeti peab, muudavad ekstreemsed dieedid inimese tujutuks ja jõuetuks ja lapsele ei mõju selline ema hästi,” ütleb sama arst.