“Suvi on möödunud fantastiliselt kiiresti, nagu sellel armsal aastaajal kombeks,” räägib kaunis modell Mari Metsallik (20) Gossip.ee-le.

“Käin kursustel ja loengutel. Hiljuti Eesti pärimust õppimas. Käisin 15 kilomeetri pikkusel matkal läbi imelise metsa ravimtaimi korjamas, nägin võimast nõgesesalu, millist varem näinud polnud. Mulle meeldib, kui head inimesed tulevad kokku, et jagada oma tarkusi ja vestelda värskes õhus Päikese käes. Augustis ootavad mind ees veel paljud huvitavad väljasõidud,” toob endine Playboy kaunitar Mari Metsallik oma suve eredaimad hetked Gossip.ee lugejateni.

“Iga suvi on ilus, imeline. Armastan suve, seda kaunist aega. Kõik ümberringi õitseb ja tuul toob pehmet ja magusat taimede-lillede lõhna. Lageda taeva all, tähtede taustal magada ja ärgata imelise koidukuga, kui Päikese õrnsoojad kiired nägu veel uniselt paitavad, on imeline. Ilusad hetked, nagu halvadki, loome kõik endale ise. Miks mitte siis teha oma elu iga hetk eriliseks.”

Mida armastab aga Mari suvel suhu pista ning kus meelsaimini aega veeta? “Kuna olen toortoitlane, on suvi minu jaoks tõeline rootsi laud. Kõik õitseb- puud, põõsad, metsad on kõik vilju täis. Süüa on nii palju ja kõik on nii mahlane ja magus. Suvejoogiks on tavaliselt taime- või puuviljamahlad. Päikese käes valminud tee või tavaline allikavesi, mis on palavaga kõige parem. Paigaks ikka minu maamaja ja selle aed ja ümbrus. Suurema osa ajast veedan metsas, sest armastan seda paika ja tõmbab sinna poole.”

“Suplen meres ja jões, järvedes, milles on tervistav rabavesi või põhjamuda, eks neid võib ka nimetada iluprotseduurideks, sest mõjuvad lisaks tervisele ka välimusele väga hästi,” loetleb Mari Gossip.ee-le oma suviseid “iluprotseduure”. “Lasen tervistaval Päikesel enda sisse imenduda, käin paljajalu. Männikäbid ja -oksakesed ja kare sammal on nii mõnusad jalataldade all, kui neil kõndida ja masseerivad kõiki tallapunkte, mis mõjutavad siseorganeid, mis omakorda peegeldub terves välimuses. Puhas, elus lillede aroomiga õhk toidab keha ja mõjub tervisele soodsalt. Suvi ise muudab inimesed ilusamaks.”

“Ma ei planeeri kunagi oma aastaid, loon endale imeilusat tulevikku oma mõtetes. Õpin iga hetkega ja õpingud jätkuvad kuni elu lõpuni. Iga kogemus, iga kannatus, iga valu on õppetund. Kui ma ei õpiks, ei oleks ma siia üldse kehastunud. Nii, et õpingud jätkuvad kindlasti. Talv toob minule alati suure rõõmu. Armastan lund talvel samamoodi, nagu armastan vihma suvel. Kõik on täiuslik siin maapealses kuningriigis…” räägib positiivsusest pakatav Mari Gossip.ee-le.

[ot-gallery url=”gallery/modell-mari-metsallik-gossip-ee-le-suvi-muudab-inimesed-ilusamaks-talv-toob-alati-suure-r%c3%b5%c3%b5mu-k%c3%b5ik-on-t%c3%a4iuslik-siin-maapealses-kuningriigis”]