“See suvi on möödunud rahulikumalt kui eelmine. Eelmisel aasta suvel käis siin hästi palju inimesi külas. Sellel aastal läksid vahepeal kõik linnast ära nii, et olime Carolaga kahekesi.  Olen palju trenni teinud, raamatuid lugenud, muusikat kirjutaud. Oleme ka mõned rajud tantsuõhtud tüdrukutega teidnud,” räägib Californias elav kaunis lauljanna Janne Saar Gossip.ee-le.

Vaatamata sellele, et Los Angeles kubiseb erinevatest põnevatest klubi- ning vabaõhuüritustest, räägib LA-s resideeruv lauljanna, et sellel suvel pole veel mitte ühelegi üritusele jõudnud. “Sellel suvel veel ei ole jõudnud, aga tahaks minna küll,” räägib Janne.

Hetkel töötab Janne oma uue plaadi kallal ning lubab, et niipea, kui lood on valmis, hakkab ise hoogsalt kontserte andma.”Kui mul on lood valmis, hakkan kindlasti ka esinema. Millal? Kui ma vaid teaks!”

Janne tunneb, et on oma elus jõudnud punkti, kus ta võib öelda, et on õnnelik ja rahul. Janne tunnistab Gossip.ee-le, et just praegune suvi on tema elus kauneim. “Päris raske on öelda, milline suvi on kõige ilusam olnud, sest igas suves on oma erilised momendid. Kui ma peaksin valima, siis ütleksin, et see suvi. Ma pole kunagi oma elus nii tasakaalus ja õnnelik olnud. Olen õppinud väiksetest asjadest rõõmu tundma,” räägib õnnest pakatav Janne Saar Gossip.ee-le.

“Miks just see suvi? Olen oma sisemistes otsingutes tulemuseni jõudnud… Tean keas ma olen, mida ma siin teen. Olen õppinud elama ilma negatiivse energiata.”

Janne paljastab Gossip.ee-le ka oma suve lemmikgurmee. “Mulle väga maitsevad mustikad, maasikad, granaatõun, vaarikad. Olen ka väga suur sushi fänn. Mu menüü on üsna tervislik. Jookidest meeldib mulle roheline tee mandli piimaga. Seda teeme kodus ja see on üli matsev.”

Janne tunnistab ka, et salongidesse ta raha ei jäta, sest usub, et ise on võimalik mägesid liigutada ning et sisemine ja välimine ilu peab tasakaalus olema. “Mitte ükski salong ei suuda välja tuua sisemist sära ja rahulolu. Mu kõige tõhusam ilunipp on mediteerimine. Meie peas on nii palju mõtteid ja enamus neist ei ole vajalikud. Mediteerides saan kontakti oma südamega. Olen jõudnud arusaamisele, et me kõik oleme puhas armastus ja valgus. Paljud inimesed lihtsalt ei tea kui erilised nad on.”

“Mis puudutab minu välimust siis toitun tervisilikult, käin joogas ja jooksmas. Jooksen nädalas umbes 15 km. Salongides ma käin väga harva kuna see on siin üsna kallis.”

Lõpetuseks küsime, kas Janne on teinud juba peagi algavaks sügis-talveks plaane, ent naine jätab diplomaatiliselt kõik otsad lahti. “Mul on küll plaanid, aga ma ei saa nendest veel rääkida. Õige varsti…”