“Võib öelda, et suvel olen tööd teinud vastavalt ilmale, leidnud aega iseendale ja Ursulale (Triinu 5a. tütar – toim.). Meeletult palju ujunud ja just meres, vast sellest mu hüüdnimi Mereelukas Biinu tulnudki. Koos tütrega koos ainult sulistaksi vist. Loomulikult natuke turundus ja üritusturundus tööd ning meeletult palju Naiste Maailma saatega mööda Eestit ringi rännanud. Hästi mõnus on olnud,” õhkab särav ja kaunis saatejuht ning turunduskonsultant Triin Randloo Gossip.ee-le.

Triin on pigem looduslaps, kes armastab merd ja päikest, suured ja rahvarohked kontserdid jätavad teda suhteliselt külmaks. Vaatamata sellele, on tal suvest meenutada nii mõnigi tore väliõhuüritus. “Ma ei ole väga ürituste külastaja tüpaash, pigem olen oma talus vabas õhus. Aga seoses tööga, aitasin Saaremaal toimunud Saarefesti korraldada, sai loomulikult seal käidud. Hästi tore Ökoturu avamine ehk siis meeletult palju head süüa ja õhtul vaimustusin tohutult ülimalt heast Lenna Kuurmaa ja Ultima Thule kontserdist,” jutustab Triin Radnloo Gossip.ee-le.

Mida eelistab sihvakas ja sale saatejuht aga suvel süüa? “Söön vastavalt tujule, aga ega kuumade ilmadega väga peale salati ei tahagi. Ma ise teen pidevalt Mozzarella ja feta juustuga erinevaid toitusid. Kuna Ursulal lasteaias olid kokandustunnid, siis temagi fännab toidu tegemist. Joon meeletult teed ja Borjom on vaieldamatult mu lemmik,” räägib Triin Gossip.ee-le.

Kõige enam võib Triinu suvel kohata tema lemmikpaigas – sadu aastaid nende perele kuulunud mereäärses talus. “Lemmikpaik sõltub pigem tujust, kuid alati kõige turvalisema ja soojema tunde annab, kui lähen mereääres asuvasse tallu, mis meie peres olnud juba sadu aastaid.”

Töö viib Triinu küll ühest salongist teise, kuid iluga ümbritsetud naine ise peab ennast suhteliselt salongikaugeks inimeseks. “Kuigi teen saadet, kus tehakse palju juttu erinevatest iluprotseduuridest, siis mina olen väga salongikauge inimene, tohutult väsitav on ju kogu aeg kusagil istuda, aga loomulikult oma lemmikjuuksur Janeli Leppiku juures käin maske tegemas ja kohendamas, ta on võrratu.”

Kui enamus staarid armastavad suvel sportida vaid värskes õhus, siis Triin tunnistab, et tema on spordiklubisse ka suvel jõudnud. “Spordiklubidest külastan halbade ilmadega MyFitnessit ja mereääres jooksmine on ka minu üks lemmikuid aga pean tunnistama, et suvel on natuke laisk olnud.”

Uurisime Triinult, kui paigas on tema sügiskava, ent Triin räägib, et eelistab spontaansust “Kunagi ei saa kõiges 100% kindel olla. Tean, et turundus ja saade jäävad tööalaselt mu lemmikuteks. Ursula suur soov oli trumme minna õppima, seega tuleb juba varakult naabreid hoiatada, et võib müraks minna. Ja eks näis, mis muudesse tegemistesse puutub, siis …. olen hästi spontaanne, seega kunagi ei tea, mis ideed mul tulevad.”