Abigaili Ilusalongis jumestajana töötav kanis Playboy kaanestaar Margret Järv räägib Elu24 online-intervjuus, et näeb ka kodus ahvatlev välja. “Kontsakingad, pesu ja siidist hommikumantel. Teinekord armsad püksikud ja lihtne valge maika. Mõnikord jätan kõik riided hoopis kappi,” kirjeldab noor daam oma kodurõivastust ning lisab oma seksikarikasse vürtsi juurde teatades, et öösel magab ta loomulikult alasti.

“Ambitsioonikad, edukad, enesekindlad ja targad mehed, kes suudavad mind südamest naerma ajada ning teavad, kuidas naisi kohelda,” räägib Margret, millised mehed talle meelejärgi on. Üleüldse hindab kaunitar ambitsioonikust: “Imetlen ambitsioonikat ning sihikindlat inimest, kes julgeb unistada ja ei karda selle täitumise nimel tegutseda.”
 
Margret räägib ka, et kuigi ta saab naistega väga hästi läbi, eelistab ta siiski mehi. “Mulle meeldivad tõesti naised, kuid ma armastan mehi. Sõbrannade omavahelised põsemusid ja kallistused on lihtsalt minu tutvusringkonnas vägagi tavalised ja igapäevased, seega antud piltide tõttu mingeid ennatlike järeldusi pole mõtet teha.”
 
Küsimuse peale, mis trenni ta teeb, et ennast vormis hoida, vastab Margret nii:  “Hetkel võtan kõik ilusatest ilmadest ning viibin võimalikult palju värske õhu käes. Käin mere ääres jooksmas ning külastan järjepidevalt Tallinna kesklinnas asuvat Kehastuudio salongi, kus tehakse tõhusat LPG vaakummassaži, Viagym treeningut ning Transionit. Kokteilist saadud kalorid kulutan tantsupõrandal ning igapäevaselt toitun tervislikult.”