Brad Pitti ja Angelina Jolie kooselu on viimasel ajal olnud tormiline, kuid laste pärast on paar pidevalt üritanud oma suhet päästa. Viimaste meedias kajastatud sündmuste  taustal tundub, et suhe on lõplikult karile jooksnud, kirjutab rootsi ajakiri Veckans Nu.

Pidevad tülitsemised ja vastastikused süüdistused truudusetuses ja kaos, mille tekitab kuue lapse vanemaks olemine ning selle juurde lisanduv rahvusvaheline filmikarjäär, on teinud kompromissid võimatuks. Tuline on suhe olnud algusest peale, sest tol ajal oli Brad Pitt abielus veel Jennifer
Anistoniga. Selle aasta alguses tulid esimesed teated selle kohta, et kaunis paar on eraldi elama asunud. Angelina oli tüdinenud Bradi mootorratastest ja õllejoomisest sõpradega, selle asemel et lastega tegeleda. Seda enam, et Angelina viibis filmi “Salt” võtetel New-Yorgis, kus ta suure stressi tõttu pidevalt kõhnemaks jäi.

Järgnevatel kuudel elasid nad väidetavalt järjest enam eraldi elusid ja neid nähti järjest harvemini koos seltskonnaüritustel. Mai lõpus tegid nad oma parima, et näidata end õnneliku paarina punasel vaibal Cannes´i filmifestivalil. Mitte et see neil eriti õnnestunud oleks: “See kõik on vaid mäng publikule, rääkis üks neile lähedalseisev isik tookord.  ” Nad isegi ei ela koos, kuid nende imagole on parem kui neid koos nähakse.”

4-l juunil oli Angelinal sünnipäev ja Brad korraldas talle üllatuspeo majas, mida nad üürivad Long Islandil New Yorgi külje all. “Brad pingutas end tema pärast kõvasti,” ütles allikas ameerika nädalalehele In Touch Weekly. “Ta tõesti lootis, et neil tuleb koos tore õhtu.” Tegelikult toimus vastupi. Õhtu lõppes skandaaliga, sest Angelina heitis oma elukaaslasele ette seda, et too kohtus oma ex-abikaasa Jenniferiga kui ta Los Angeleses käis. Pärast seda on paar eraldi elusid elanud. Brad Pitt on rännanud mööda maailma ja promonud oma viimast filmi “Inglourious Basterds”. Sealjuures on ta käitunud nagu vaba mees ning teda on nähtud suhtlemas erinevate kaunitaridega, eriti filmi esilinastusel Berliinis, kus ta jõi õlle õlle järel ja vestles rõõmsalt nii ühe kui teisega, eriti aga teatud blondiiniga, kellega koos tehtud pilt on meedias palju kajastamist leidnud. See pole esimene kord, kus teda kauni blondiiniga paari pannakse.

Eelmise aasta oktoobris väideti, et Bradil on lähedane suhe näitleja Diane Krugeriga, kellega nad koos samas filmis mängisid. Diane, keda on välja pakutud kui Bradi armukest, ei ole midagi teinud selleks, et kuulujutte summutada. Pigem vastupidi: “Mul on Bradiga väga palju stseene,” ütles ta ühele saksa ajalehele. “Troja oli minu esimene rahvusvaheline film ja siis olin ma veel abielus. Aga Bradiga koos töötada on fantastiliselt põnev.”