Kanal 2 uues saates “Kaks kanget Lõuna-Ameerikas” osalev Teet Margna lasi enne reisile siirdumist oma käsivarrelihasesse õmmelda 70 000 krooni maksva kalliskivi.

“Tegemist on ekstreemrännumehe salajase kindlustuspoliisiga,” ütles Kanal 2 programmijuht Olle Mirme. Margna rändas mööda eksootilist kontinenti kõige algelisemaid vahendeid kasutades. Kui rännumees viimaks tõsisesse hätta jääb, saab ta juveeli oma lihast välja urgitseda ning maha müüa.

Ehkki reisil tabasid Margnat kõige erinevamad hädad ja äparduses alates raskest haigushoost kuni kaamerate varguseni, ei läinud ekstreemkindlustust vaja ning mees pöördus sellega õnnelikult Eestisse tagasi. Veel mitu nädalat pärast koju jõudmist käis Margna ringi, kallis kivike käsivarrelihastes peidus. Nüüdseks on see taas välja opereeritud ja raha vastu vahetatud.

Sel ajal, kui Margna ekstreemrännul oma närvid, tervise ja elugi kaalule pani, veetis teine saatejuht, Kristjan Jõekalda aega jõuka valge turisti rollis mitmetärnihotellide basseinide ääres värvilisi kokteile libistades. Tema ainuke mure oli õigel ajal ekskursioonidele jõuda ja sealt hotelliköögi hõrgutise juurde tagasi saabuda.

Jõekaldale disainis miljonärikostüümid tuntud moekunstnik ja teletäht Hannes Võrno. Võrno ise sel sügisel “Tõehetke” saates inimesi pihile ei võta, vaid juhib uut ülipõnevat poliitikasaadet, mis on pühendatud lähenevatele kohalikele valimistele.

Saate “Kaks kanget Lõuna-Ameerikas” esimene osa on eetris reedel, 11. septembril. Avaosa vaatleb reisiettevalmistusi: ühele mehele õmmeldakse keha järgi ülikond, teisele kalliskivi lihasesse.