“Lisaks ilmateadustamisele tegutsen ka lauljana ning töötan kesklinnas ühes kohvikus. Kes palju teeb, see palju jõuab,” räägib Gossip.ee-le Reporteri särav ja kaunis ilmatüdruk Marit Mittal. Mariti elus on praegu punkt, kus neiu otsib ennast ning mõtleb, kelleks ta tulevikus saada tahab. “Uisa-päisa ülikooli lihtsalt midagi õppima minna pole mõtet,” arvab Mittal.

Marit Mittal, teie sünnipäev ja sünnikodu?
Sündisin 09. detsembril 1991. aastal Tallinnas.

Kelleks lapsepõlves saada unistasite?
Lapsena unistasin kõige enam lauljatari ametist. Kuid sai palju mängitud ka mõne kosmeetikafirma juhti, juuksurit, hambaarsti, tavalist arsti ja no poodi mängivad kõik.

Millistes koolides olete õppinud ja kus?

Lõpetasin sel aastal gümnaasiumi ning hetkel pühendun tööle. Õppimisest tahaks nüüd pausi võtta vähemalt aastaks, et saaksin valmis mõelda, mis edasi. Niisama uisa-päisa ülikooli lihtsalt midagi õppima pole mõtet minna.

Kuidas ja millal sattusite tööle Kanal 2-te ning kas ilmatüdruku roll on teil seal ainus, või tegelete seal ka mõne muu tööga?

Kanal 2-te sattusin tööle läbi ilmatüdrukute konkursi. Eelmisel aastal asendasin tüdrukuid, kuid sel aastal sain võimaluse n-ö täiskohaga tööle asuda ja ilmateadustaja roll on mul seal siiani ainus.

Millal ja kuidas salvestatakse ilmateade “Reporteris” ning kas teksti loete monitorilt maha?

Ilmateade salvestatakse samal päeval, kuid mitu tundi enne saate eetrisse jõudmist. Tervet teksti ei pea pähe õppima, kuid mõningaid lühemad asjad jäävad muidugi meelde.

Kust saab Kanal 2 oma ilmateate?

Kanal 2 saab ilmateate otseloomulikult Ilmataadilt.

Mitmed ilmateate edastajad on kas modellid või lauljad, millega teie tegelete peale töö Kanal 2- es?
Lisaks ilmateadustamisele tegutsen ka lauljana ning töötan kesklinnas ühes kohvikus. Kes palju teeb, see palju jõuab. Pealegi arvan, et ükski kogemus ei jookse mööda külge maha.

Meenutage palun mõnda naljakat seika või apsu Kanal 2-es?

Üritasin meenutada, kuid mingit suurt apsu ei olegi veel juhtunud. Aga see eest on seal alati väga mõnus töötada, üks päev toredam kui teine.

Millist muusikat te kuulate? Kes on lemmikud?
Kuulan väga erinevaid muusikastiile. Näiteks vocal trance, house, soul, soulful house, dnb, dub step, r’n’b ja ka lihtsalt pop. Neid lemmikuid on mul väga raske valida, kuid endiselt võin välja tuua Christina Aguilera ja eesti lauljatest kindlasti Koit Toome ning Lauri Pihlapi.

Millist raadiojaama enim kuulate?
Energy FM.

Lemmiksaated telerist?
“The Haunting” ja “Haunted”.

Kas raamatuid ka lugeda meeldib ning kui meeldib, siis milliseid raamatuid olete viimasel ajal lugenud?
Mulle meeldib väga lugeda, kuid praegu suvel ei ole selle jaoks kahjuks nii palju aega. Hiljuti lugesin näiteks raamatut nimega “Moon Walk” – väga põnev jutustus Michael Jacksoni elust tema enda silme läbi. Hetkel on pooleli “Keeris: suhted ja kõlgetõmbejõud” – soovitan absoluutselt kõigile.

Huvialad?
Laulmine, tantsimine, joonistamine, maalimine, lugemine ja kokkamine.

Südamelt ära?
Tahan, et igal koduloomakesel oleks oma kodu ja et keegi ei peaks läbi elama kodust väljaviskamist ja koduta elamist. Soovin, et sellise teo eest oleksid väga karmid karistused. Lähiajal ongi plaanis kiisude varjupaika viia üks magamiskohaga ronimispuu.

Samuti teevad kurvaks igasuguses lastega seotud lood, kus neil ei ole ei süüa, kodu ega armastavat perekonda… Nende aitamiseks aga ainult ronimispuust ilmselt ei piisa. Küll aga võiksid midagi ette võtta ametnikud – lausa silme eest ajas mustaks, kui lugesin üht Õhtulehe artiklit Narvas asuva laste päevakeskuse kohta, kes peab iga sammu eest linnale maksma, kuigi hoopis linn ise võiks rahastada selle tänuväärse asutuse tegevust.

Teie perekond?

Kõige kallim mulle.

Kes võiks olla järgmine EV president ja miks just tema?
Ikka Toomas Hendrik Ilves. Sest ma usun, et ta mõjub meie riigile positiivselt koos oma abikaasaga.

Kes olete tähtkujult ning kas horoskoope usute?
Olen Ambur. Ma usun küll numeroloogiasse, aga igapäevaseid lehtedes ja internetis olevaid horoskoope ma tõsiselt ei võta.

Mida arvate selgeltnägijatest, ravitsejatest ja sentsitiividest ning kas ka endal on mõni huvitav kogemus selles valdkonnas olnud?

Mulle pakuvad sellised asjad kirjeldamatut huvi ja üks mulle lähedane inimene on ka ise selgeltnägemisvõime kingituseks saanud.

Milliseks kujuneb teie suve teine pool, mida põnevat plaanis teha on?

Tundub, et see tuleb samasugune nagu on olnud esimene pool – meeletult tööd ja vähe vaba aega. Aga eks ma leian pärast tööpäevi aega ka elu nautimiseks.

[ot-gallery url=”gallery/reporteri-ilmat%c3%bcdruk-marit-mittal-gossip-ee-le-uisa-p%c3%a4isa-%c3%bclikooli-lihtsalt-midagi-%c3%b5ppima-minna-pole-m%c3%b5tet”]