“Tuleb sundida ennast segamini garderoobi ees seistes kandma esimest eset, mis kätte juhtub ja mida pole juba ammu selga visanud. Sellega võib muidugi pange ka panna, aga elu on elamiseks ja seiklusteks – seda põnevam on ja lõppude lõpuks, kelle teise asi see on, mis Sul seljas on – iseloom on ikka tähtsam,” räägib “Eesti otsib superstaari” viimases hooajas laineid löönud Teele Viira Buduaarile, kuidas saab 5 minutiga stiilikuningannaks muutuda.

Teele Viira armastab nii pöörast meiki kui ka loomulikult puhast olekut. Meiginippe jagavad talle aga sõbrannad. “Meiki olen pidanud kasutama suhteliselt palju. Just esinemiste tõttu. Kui esinemisi pole, on lihtne valem – kulmuvärvid ja raviv huulepalsam/läige. Ise kodus kosmeetikat ei tee, aga sõbrannad vahel soovitavad häid nippe, mis toimivad. Näiteks lihtsalt hõõruda õrnalt nägu sidruniviiluga – mõjub väga puhastavalt. Teiseks kohvi, mee ja õli/või segu koorimiseks saunas – lõhnab juba ergutavalt ning nahk on hiljem õrnem kui kunagi varem. “

“Kuigi mulle üldistamine ei meeldi, siis kui ma nüüd ausalt ütlen, siis on mingi üldine tendents, mis mulle noorte meikimise juures ei meeldi. See on liigselt kitkutud kulmud, mis tõmmatud pliiatsiga liiga tumedaks, kolm tooni tumedam puuderkreem, mille kasutamisega ei koonerdata ja peitepulgaga liialt heledaks värvitud huuled,” räägib Teele, mis talle paljude tüdrukute meikimise juures ei meeldi.