Lauljatarist ilmatüdruk Marit Mittal (19) tegeleb lisaks ilmaneiu ametile ka laulmisega, mis on teda köitnud juba pisikesest peale. “Mulle ei meeldi valida ilmateadustaja- ja muusikuameti vahel – seega pean leidma aega kõige jaoks,” räägib kaunis neiu Õhtulehele.

“Ilmatüdrukuid ei võeta minu meelest tõsiselt just sellepärast, et suvel viiakse ilmateadet läbi bikiinides. Kas siis sama hästi ei tohiks võtta ühtegi naist tõsiselt, kes julgeb bikiinides oma jalga randa tõsta?” räägib Kanal 2 uudistesaate “Reporter” ilmatüdruk Marit Mittal, et keegi ei tohiks ilmatüdruku ametisse eelarvamustega suhtuda.

“Langesin hääletusel päris alguses välja, kuid siis juhtusid asjad kuidagi nii, et ma hakkasin asendama neid, kes mingil põhjusel saadet teha ei saanud. Kaamera pidavat mind armastama ja nüüd olen tagasi ekraanil,” muheleb särasilmne kaunitar.

“Mulle meeldib olla tähelepanu keskpunktis – olen lihtsalt väga õnnelik, et saan seda tööd teha,” räägib Marit, kes siiralt tunnistab, et kaamera ees olemine täidab tema tähelepanuvajaduse.

[ot-gallery url=”gallery/reporteri-ilmat%c3%bcdruk-marit-mittal-mulle-meeldib-olla-t%c3%a4helepanu-keskpunktis”]