Kuninganna Silvia on andnud Madeleine’ile käsu Carl Philip’i elukaaslase Sofia’ga suhelda. Sel nädalal on tüdrukud Prantsusmaal palju aega koos veetnud ning seda täiesti vastu printsessi tahtmist, kirjutab Expressen.

Kolmapäeval Pariisis tehtud fotodel võib näha printsess Madeleine’i ja Sofia Hellqvist’i koos aega veetmas. Pildid on avaldatud välismaa meedia blogides. Kõigepealt väljus Madeleine ühest kesklinnas asuvast hotellist. Seejärel väljus hotellist Sofia. Niipea kui Madeleine fotograafi märkas, tõmbus ta eemale, et mitte koos Sofia’ga pildi peale jääda.

Teisipäeval toimus kuninganna Silvia sugulase Patrick Sommerlath’i pulmapidu Versaille’s, kuhu prints Carl Philip oma tüdruksõbra kaasa võttis. See ei meeldinud Madeleine’ile. Kuninganna sooviks on aga pärast tormilisi sündmusi kuningas Carl Gustaf’i ümber taas kokkuhoidva ja normaalse perekonna mulje jätta ja seda kasvõi väliselt.

Madeleine tuli USA’st tagasi, et osaleda vürst Albert’i ja Charlene Wittstock’i pulmades Monacos ning seejärel edasi sõita oma lemmiknõo Patrick Sommerlath’i pulma Prantsusmaale. Enne reisi sai ta ema käest teada, et ka Sofia on kutsutute hulgas. Nimelt oli Carl Philip esitanud emale ja isale ultimaatumi – me tuleme kas koos või ei tule üldse.

Vanemad olid sunnitud pojale vastu tulema ja enne Albert’i pulmi veedeti ühine puhkus suvemajas Sainte Maxime’s Prantsuse Rivieral. Madeleine’l polnud aga aimugi, et Sofia kaasa võeti ja ta sai seda teada alles siis kui nägi pilte, mis meedias ilmusid. Madeleine läks endast välja ja seadis kahtluse alla, kas vanemate otsus ikka õige oli.

Nii nagu tegelikult ka Silvia, leiab Madeleine, et Sofia ei sobi kuninglikku perekonda. Esiteks osales ta realitis “Paradise Hotel” ja teiseks on temast kunagi avaldatud poolpaljaid bikiinipilte, mis tipnesid pildiga meesteajakirja “Slitz” kaanel. Peale selle on printsi endine kauaaegne tüdruksõber Emma Pernald printsessi väga hea sõbranna ja ta on korduvalt venda palunud, et nad taas koos oleksid.

Expressen soovis rääkida Sofia ema Marie Hellqvist’iga, kuid too ei soovinud tütre ja printsi suhet kommenteerida. Sofia sõber Tony Kollberg, kes töötab fotograafina, ütleb aga: “Ma tunnen Sofia’t alates 2002-st aastast. Ta on tark, tagasihoidlik ja kahe jalaga maa peal. Ta on tüdruk, kellega tahetakse abielluda. Tema varasematel bikiinipiltidel pole tema tänases elus mingit tähtsust. Kuningakoda vajab veel üht tavalist inimest nagu Sofia.