Hiljuti 70. sünnipäeva tähistanud laulja Üllar Jörberg ja tema viis aastat noorem kaasa Ester kinnitavad, et tervis ja nooruslikkus toetavad rahulikule elurütmile, mille juurde kuulub kodune toit, palju päikest, kosutav uni ja lähedane suhe, kirjutab Naisteleht.

“Meie uni on rahulik, sest miski ei rõhu südametunnistust. Ainult vahel valutame südant meedias kuuldud halbade uudiste pärast,” nendib Üllar.

Kuigi paar on olnud koos 33 aastat, teeb Üllar justkui möödaminnes oma naisele komplimente. Näiteks märgib tunnustavalt, et Ester näeb ka kodus alati kena ja sätitud välja. “Ma olen harjunud igal hommikul tegema väikese meigi ja soengu. See kümme-viisteist minutit leiab ju alati. Eelkõige teen seda enda, mitte teiste pärast,” ütleb Ester.

Üllar tõdeb pikalt mõtlemata, et see on ikka väga tähtis, et naine oleks ilus. Üllari ja Estri üksmeel hakkab silma ka võhivõõrale. Nad ei ole küll kõiges ühel nõul, kuid oskavad kuulata ja respekteerivad kaasa arvamust. “Me ei tõsta üksteise peale häält, tunneme selleks teineteist liiga hästi. Pealegi on stabiilne ja rahulik elu närvisüsteemile parim,” teab Ester.

Paari aasta eest levis kuuldus, et Ester ja Üllar tahavad Eestist täiesti ära kolida. Paar kinnitab, et nad pole seda plaani tänaseni päriselt maha matnud, aga kui minnaksegi, siis ikka vaid ajutiselt. Tartu on nende hingele armas.