“Pean naljakaks, et eestlased liidavad nimisõnasid inimese eesnimele ja märgistavad neid niimoodi,” räägib Eestis puhkusel olev taas vaba & vallaline, kaunis ning särtsakas Inga Kallberg Gossip.ee-le.

“On tõsi, jah, olen vallaline,” räägib kaunis, Itaalias armunud-töötanud ning elanud endine Indrek Leiburi pruut, Inga Kallberg Gossip.ee-le.

Inga, kes elas Itaalias koos uue boyfriendi Oscariga, räägib Gossip.ee-le, et tema tuline Itaalia suhe on läbi juba mõnda aega ning et teda ajab naerma, kuidas eestlased endiselt inimestele liitnimesid kokku monteerivad. “Olime ammu juba ainult sõbrad Oscariga. See ei ole absoluutselt seotud Eestisse tulekuga,” alustab taas Eestis suve nautiv kaunitar rõõmsalt.

“Eesti reisi põhjuseks on puhkus, pere ja sõpradega koos olemine ja suve nautimine. Kui kõik hästi läheb, kavatsen sügisel edasi seiklema minna ja uut töökohta leida. Kuhu plaanin minnna, hetkel ei avalda.”

Hetkel Eesti suve nautiv Inga on kohtunud ka endise kallima, telestaari Indrek Leiburiga. Naise sõnul on nad rahujalal ning saavad hästi läbi.  “Olen kohtunud, meie läbisaamine on hea, oleme head sõbrad,” kiidab Inga Gossip.ee-le.

Küsisime  ka Ingalt, kuidas ta suhtub hüüdnimedesse, ning kas teda häirib, et veel peale seda, kui ta on elus juba ammu uue lehekülje pööranud, kutsutakse teda endiselt “Intsu-Ingaks”? “Ütleme nii, et oleks võinud ka hullemini minna. Nenedest nimede kandjatest ei ole ma, ma arvan et kõige hullem – Dressi-Toivod ja Bussi-Pilled ja Kapoti-Aavod on natuke naljakamad. Üldiselt pean naljakaks, et eestlased liidavad nimisõnasid inimese eesnimele ja märgistavad neid niimoodi, aga mind ei häiri. Ma pole ka kuulnud eriti, et mind hüütakse niimoodi!”

Uurime ka, mis Ingal lähiajal plaanis. “Mõne aja pärast on plaan ühte välisriiki minna, rohkem hetkel EI taha avaldada. Pikemalt oma tuleviku- plaanidest ei hakka rääkima, muidu hiljem visatakse ninapeale, kui asjad ei lähe nii, nagu tahaksin,” ütleb Inga juba elutargalt.