Olete te kunagi mõelnud sellele, kuidas suhelda inimesega, kes ei kuule ühtegi heli? Kuidas aga suhelda kurdiga, kes on Itaaliast pärit? Või kuidas peaks rääkima kurt portugaallane eestlasega, kes kohtab elus esimest korda inimest, kes elab vaikses maailmas?

MTÜ Together Estonia on loonud rahvusvahelise integratsiooniprojekti, mis toob kokku kurdid ja kuuljad noored vanuses 18-30 eluaastat kuuest erinevast euroopa riigist: Eestist, Poolast, Tsehhist, Portugalist, Itaaliast ja Prantsusmaalt.

Projekt toimub 4-10. Juulil Aegviidus. Projekti eesmärk on nädala jooksul läbi erinevate töötubade noortel mõista paremini mõlemat maailma: kurtide ja kuuljate kultuurilisi eripärasusi ja murda arvukaid keelebarjääre. See projekt toob erinevaid kultuurid ja maailmad teineteisele lähemale.

9. Juulil esineme Tallinnas Tammsaare pargis kl 14.00
, kus etendame nädalatöö tulemusi. Esitusse tulevad teatrilised tükid, mis on mõistetavad mõlemale poolele – kurtidele ja kuuljatele. Erinevad kultuurilised tantsud, viipekeelne muusika ja kurtide poeesia. Soovime jagada seda kogemust ka teistega, kes ei saanud sellest projektist osa võtta! Et näidata, et kõik inimesed leiavad ühe keele olenemata arvukatest barjääridest ja iseärasustest.

Lisainformatsioon:
Kaire Papp
MTÜ Together Estonia
Projekti koordinaator
Tel: 53489194
e-mail: kaire.papp@hotmail.com

Loe lisaks:
INTERVJUU: Kaire Papp Gossip.ee-le: Lükkan käima projekti “Break your barriers”, mis toob kokku kurdid ja kuuljad kuuest Euroopa riigist