“Mul on 31aastane sõbranna, kes sünnitas hiljuti… Leian, et see on vanus, kui võiks sünnitada. Kui nüüd mõtlema hakata, siis mul polegi palju aega jäänud,” mõtiskleb lauljatar Tanja Mihhailova, kirjutab Kroonika.

Lauljad Tanja Mihhailova (28) ja Mikk Saar (30) moodustavad veetleva paari. Nende kooselu pole varjutanud ükski skandaal. Tanja on Mikule 100% armastav naine ja nad hoolivad üksteisest väga. Tanja ei oska tugeva suhte retsepti sõnadesse panna. Ta teab, et nende vahel on kahe inimese keemia, mis toimib ja sädemeid pillub… Naine ei tunne vähimatki puudust sedavõrd kirevast armuelust, kui on superstaar Madonnal, kelleks ta nüüd Õllesummeril kehastub.

Sa oled Mikuga neli aastat koos olnud. Milline on teie elujõulise suhte saladus?

Soovitusi ma küll jagada ei oska. Usun, et see seisneb selles, et me ei ürita teineteist muuta ja ei sea piire. Muidugi, kompromisse tuleb teha, eriti argielus – à la, kes peseb nõud, kes viib prügi välja.

Milliseid kompromisse sa teed?

No siin midagi väga hullu ei ole, sest hullu mehega ei viitsiks mina suhtes olla. Miku puhul on ehk see, et ta vahel ei kuula, mida ma räägin. Samas arvan, et see on enamiku meeste viga. Siis ma vaatan talle otsa ja ütlen: kontsentreeru! Seejärel pöörame kõik naljaks. Meil on mõlemal hea huumorisoon. Minu puhul on jällegi nii, et ma jätan endast maha tuhat juukseklambrit üle kogu elamise – see vist Mikule väga ei meeldi.