Prints Albert’i pulma on kutsutud kuninglikud kõrgused ja kuulsuste koorekiht, küll aga puuduvad 4000 külalise hulgas tema enda lapsed – Alexandre (6) ja Jazmin (19). Ametlikult on põhjuseks toodud see, et “säästa neid meediale eksponeerimast”.

Prints Albert‘il pole oma lastega kunagi lähedasi suhteid olnud ja ta oli nõus neid tunnistama alles pärast hoolikalt läbiviidud DNA teste. Alexandre ema on mustanahaline stjuardess Togo’st Nicole Coste (40). Ta elab Villefranche-sur- Mer’is Prantsuse Rivieral. Maja ühte maailma kalleimasse ja luksuslikumasse paika ostis Albert talle pärast seda kui Nicole oli teda suurt tähelepanu äratanud kohtuprotsessis last enda omaks tunnistama sundinud.

Kui tütar Jazmin Grace Grimaldi eelmisel aastal Kalifornias gümnaasiumi lõpetas, siis isa lõpetamisel polnud. Eelmisel õhtul lõbutses Albert Cannes’is Charlene Wittstock‘iga, kellest sel nädalavahetusel Monaco vürstinna saab. Jazmin lõpetas kooli üliedukalt ja laulis kohaliku pressi andmetel lõpetamisel koos Barry Manilow‘iga. Tema ema Tamara Rotolo ja prints Albert kohtusid Prantsuse Rivieral suvitades.

Viimasel ajal on levinud kuuldused nagu oleks Albert’il veel üks laps ning et Charlene Wittstock olevat selle tõttu üritanud Lõuna-Aafrika Vabariiki põgeneda. Seda kommenteerib advokaat Thierry Coste ajalehes Le Figaro järgnevalt: “Olen kuulnud kõiki võimalikke variante – et laps varsti sünnib, et laps on juba sündinud, et Nicole Coste on saanud veel ühe lapse, valge lapse, musta lapse … Nende kuulduste taga pole mitte midagi…”.