Möödunud nädala Aftonbladeti neljal leheküljel võib näha kauneid pilte prints Carl Philip’ist ja Sofia Hellqvist’ist, kes olid koos kuninga ja kuningannaga Rivieral suvitamas. Esilehel võib näha lõbusat nelikut merel paadiga sõitmas ning printsi oma armastatut kirglikult suudlemas. Lõpuks ometi on Sofia’st saanud täisõiguslik kuningliku perekonna liige.

Pärast seda kui Aftonbladet prints Carl Philip’i ja Sofia Hellqvist’i kirglikule romansile eelmisel aastal jälile sai ja selle avalikkuse ette tõi, on toimunud nii mõndagi. Paar on kolinud suurde majja Djurgården’il Stockholmis ning järjest rohkem saavad hoogu sisse kuuldused, et  peatselt võib oodata kihlumist. Tee õnneni pole aga Sofia jaoks kerge olnud, sest ta on pidanud enese eest seisma ja koha eest printsi kõrval võitlema. Põhjuseks ammused bikiinipildid, mis uuesti tähelepanu alla sattusid ning meedias ja internetis taasavaldati, põhjustades kuningakojas suurt pahameelt ja seades kahtluse alla Sofia sobilikkuse kuningapere liikmena..

Sofia on aga fantastiline tüdruk. Hetkel on tal käsil suur heategevusprojekt ühe Rootsi suurima heategevusorganisatsiooniga.  Ka seljataga on juba mitu edukalt läbiviidud heategevusprojekti. Peale selle on Sofia USA’s joogatreenerina töötanud, oma joogariiete kollektsiooni välja andnud ning algatanud projekti “Project Playground” koos Frida Vesterberg‘ga. Projekti eesmärgiks on luua ka linnalastele võimalikult head ja turvalised tingimused õues mängimiseks.