Samal ajal kui tavaline eesti mees kohendab hommikul enne tööleminekut triiksärgikraed, tõmbab Gabriel Kubjas jalga liibuvad ujumispüksid. Tema päev algab päevitades. Pärast seda kõristab ta rulluiskudel maha 25 kilomeetrit. Ning päeva naelaks – alastisuplus. Üksinda, kirjutab Õhtuleht.

“Ma istun aias kivi peal nagu sisalik ja tunnen, kuidas need kiired mind kontideni läbi võtavad,” õhkab Gabriel oma päeva rituaalidest rääkides ja tõmbab käe hetkeks musklisse. Puhas ilu vaatab vastu. Gabriel särab. Päevitamine, rulluisklemine ja ujumine on tema jaoks raske töö, sest kõik see kokku tagab veatu välimuse. Ja laitmatu eksterjöör toob Gabrielile juustu võileiva peale. Aga naist ei too. “Ütlen ausalt, et oma s**a Eesti imago pärast on mul tegelikult väga raske õiget naist leida,” ohkab Gabriel.

“Ütlen ausalt, kuulsus on mu elu ära rikkunud. Normaalne naine ei taha ju mingi strippariga elada. Kas sina tahaksid?” küsib ta murelikult. “Meestantsijaks olemine on Eestis tabu. Aga Bellanova, kes on kaamera ees pannud kümne mehega, on meil arvamusliider. Temas ei leita mingit viga!” on Gabriel ärritunud.