Monaco vürsti Albert II ja tema kaunis kihlatu Charlene Wittstocki pulmad jätavad prints Williami ja Kate Middletoni aprillikuise laulatuse varju, ennustab Briti ajakirjandus, vahendab Õhtuleht.

Monaco võib küll olla kääbusriik, kuid miljardäridest külaliste briljantide ja kõrgmoekleitide kõrval võib Windsori perekonna pidu lausa külasimmanina tunduda. Briti lehe Daily Mail ennustusel saab 53aastase vürsti ja temast kakskümmend aastat noorema olümpiaujujast mõrsja pulmades näha vapustavat glamuuri. Röögatult rikaste külaliste luksuslikud jahtlaevad seisavad juba sadamas ning Cristali šampanja voolab. Nizza lennuväljal on lootust maandumisruumi saada vaid neil eralennukiomanikel, kes suudavad tõestada, et nad on pulma kutsutud.

Monaco palee allika teatel saab monarhi pulmas näha 21 riigipead eesotsas Prantsuse presidendi Nicolas Sarkozy ja tema abikaasa Carlaga ning Euroopa kroonitud päid: Rootsi kuningat oma perega ja Hollandi kroonprintsi abikaasaga. Albert’i ristiisa, Hispaania kuningat esindab tema poeg Felipe. Kuulu järgi on oodata ka moekunstnikke Giorgio Armanit (kes on disaininud Charlene’i pruutkleidi) ja Karl Lagerfeldi, peapiiskop Desmond Tutut, miljardärist Briti ärimeest Richard Bransonit, Topshopi kiirmoeketi omanikku Philip Greeni ning Jaapani, Mehhiko, Lähis-Ida ja Aafrika esindajaid. Mõistagi on kohal Grimaldi perekonna liikmed: elegantne printsess Caroline, ekstsentriline Stephanie ja nende võsukesed. Seltskonnaajakirja Hello andmeil pole võimatu, et pulma on kutsutud ka Hollywoodi täheabielupaar Demi Moore ja Ashton Kutcher. Paarikest oli nähtud aprillis New Yorgis Charlene’i pulmaeelsel tüdrukuteõhtul. Kohal võib olla ka tennisekuulsus Boris Becker, endine Bondi filmide täht Roger Moore ning Albert’i endine sõbratar, supermodell Naomi Campbell koos Vene rahatuusa Vlad Doroniniga.