Erki Noole suurosalusega plasttorude tootmisega tegeleva osaühingu Mrs. Pex majandusaasta aruandest ilmneb, et ettevõte pole suutnud oma äritegevust viie aastaga käima lükata.

“Osaühing Mrs. Pex asutati 2005. aasta lõpus eesmärgiga toota plasttorusid. Kuni 2009. aastani ei toimunud otsest äritegevust, vaid tegeleti kontaktide loomisega Itaalias ja Hiinas,” kirjutas ettevõtte juhtkond aruandes.

2006. aastal otsiti Itaalias toimunud messil võimalusi seadmete soetamiseks ja tutvuti erinevate tootmistehnoloogiate ning materjalidega. 2006. aasta sügisesel visiidil Hiina loodi kontaktid vajalike tootmismasinate valmistajatega ja asuti ette valmistama lepinguid masinate soetamiseks. Peeti läbirääkimisi tootmisvahendite hinna osas.

“Kogu tehnoloogia ostmiseks toimusid läbirääkimised erinevate finantsasutustega ja sõlmiti esialgsed kokkulepped. Omanike poolt on ettevõttele tegevuse arendamiseks laenatud kokku 1 075 000 krooni, millest maksti 2008. aastal tagasi 202 894 krooni.”

2007. aastal sai firma Ettevõtluse Arendamise Sihtasutuselt toetust äriplaani koostamise ja ettevõtluse alustamise eesmärgil. 2010. aastal mingit müügitulu ei teenitud, kuna ettevõtte idee on ajutiselt peatatud. Aasta kasumiks kujunes 45 164 krooni, mis tuli peamiselt valuutakursside kõikumisest.

Ettevõttest pool kuulub Erki Noolele, ülejäänud jaguneb võrdselt Mati Märtsonile ja Aigar Pindmaale.