Playboy mogul Hugh Hefner (85) ei raiska aega. Möödunud nädalal teatas tema kihlatu Crystal Harris (25), et ei kavatse mehega altari ette kõndida ning ütles, et nende suhe on läbi. Pole nädalatki möödas, kui Hef on eluga edasi läinud ning järgmine noor tütarlaps on tema Playboy häärberisse sisse kolinud.

Hugh Hefner võttis enda juurde elama Crystali “sõbranna”, kes algselt oli palutud tema ja Crystali pulma pruutneitsiks, kirjutas The Sun. Ajalehe allikate kohaselt olevat 25-aastane Anna Sophia Berglund, kes valiti Playboy Mansionis Jaanuari Missiks 2011, nüüd Hefneri uus lemmiktüdruk. Hugh Hefner tunneb Anna Sophiat juba mõnda aega, Hef on temast produtseerinud isegi seksika lühivideo.

Vaatamata sellele, et ärajäänud pulm läks Hefnerile maksma umbes 250000 dollarit, jättis mees ekskallimale kihlasõrmuse (väärtuses umbes 90000 dollarit) ning uhke uue auto. Tundub, et Hugh on Anna Sophiast väga sissevõetud ning rahateemad on tema jaoks hetkel teisejärgulised.

Crystal pidas aga plaanitud pulmapäeval maha suure basseinipeo, kus osales ilulõikustega ülepingutanud Heidi Montag. Hugh Hefneri ex-kallim Holly Madison ei osanud kosta muud kui teatas Twitteris: “See on uus madaluse tipp!”