Saatejuht ja Riigikogu liige Peeter Võsa (43) naudib alanud suve juba uue, enam kui 45 000 eurot maksnud VolvoXC70 roolis. See on kohe mitu raksu kangem sõiduk kui Peetri üks varasemaid neljarattalisi Dacia Logan.

Juunis seadis Võsa sammud autosalongi ning valis sealt välja valge VolvoXC70, millega Eestimaa tolmustel ja auklikel teedel liigelda. “Eelistan kvaliteeti edevusele,” rääkis Peeter Võsa Kroonikale. “Miks ma just selle sõidumasina valisin? Valiku on minu eest langetanud Eestimaa lagunevad ja talviti lumest puhastamata või kehvasti puhastatud teed.”
 
Ehk oleks seni tagasihoidlikke ning kordi odavamaid sõidukeid roolinud mees Volvo kasuks otsustanud juba varem, kuid ilmselt andis lõpliku kindlustunde talle töökoht Riigikogus, kuhu Peeter kevadel 1938 häälega pääses. Oli see nii või mitte, mine võta kinni.
 
Info-Auto kodulehelt võib Võsa uue metalse ratsu kohta lugeda, et standardvarustusele lisaks on masinal kiirustundlik rool, lamineeritud ja vett hülgavad küljeklaasid, audio High Performance, parkimisandurid ees ja taga ning salongiõhu niiskussensor. Masinal on hetkel ka soodushind: Volvo XC70 omanikuks võib saada 45 247 euro (707 962 Eesti krooni) eest.