Laupäevases Reporteri saates tegi Kanal 12 saatejuht Kairi Rondo otselülituse Rakveres toimunud punklaulupeole. Kairi sattus aga üsnagi  vulgaarsete punkarite seltskonda, kes teda kägistasid, tuuseldasid ja lõpuks tal särgi eest lahti rebisid.

“Issanda loomaaed on kirju ja eks leidub meie hulgas ka igasuguseid väärarusaamadega humoriste. Kui ikka IQ lasteaias peatub ja see konkreetne härra polnud kunagi naiserinda ega naist lähedalt näinud, siis ilmselt sellest tekkis tal ka nii intensiivne huvi,” räägib saatejuht Kairi Rondo Õhtulehele, kelle rinnad punkar otse-eetris paljaks rebis.

“Kõik tundus sujuvat. Nad mõtlesid, mida öelda, kui otse-eetriaeg kätte jõuab. Kui aga kaamera käima läks, olid nad nagu ümber tehtud.” Kairi küsis pungiseltskonnalt: “Kui ma tahaksin saada punkariks, siis mida ma peale soengu peaksin veel tegema?” uuris Kairi, mispeale blond pungimees saatejuhi dekolteed krahmas. “Aa, näitama rindasid,” itsitas ta.

“Ma olin hämmingus, kui madal saab olla inimese intelligents ja teiseks mõtlesin, kuidas või mida oli näha eetris,” ütles Rondo.