Haapsalus sündinud Eda-Ines Etti, artistinimega Ines (30), on välja andnud juba kuus albumit. Oma viimasele singlile Tule-Tule vändati ka muusikavideo, mida 30. juunil Pärnu ööklubis esmakordselt näha saab!

Lisaks kontsertide andmisele on Ines hetkel keskendunud oma uuele muusikavideole. “Viimased nädalad on läinud uue video tegemise tuules meie viimasele singlile Tule-Tule, mis juba ka raadiotes keerleb,” jutustab Ines Buduaarile.

Lauljatar ei oska veel öelda, milline värske muusikavideo täpselt välja näeb, kuid võtted sujusid tänu mõnusale tiimile väga hästi. “Ega ju veel ei oska öelda, milline video täpselt sai, sest protsess on alles käimas. Ainus, mida hetkel tean, on see, et filmimispaigad olid imelised ja meeleolu meeskonnas hea. Produtsent Helen Lõhmus, režissöör Talis Paide, operaatorid Tauno Sirel ja Erik Riikoja tegid suurepärase töö.”

Ines arvab, et muusikavideo on olenemata Eesti riigi väiksusest meie artistide jaoks tähtis. “Eks ta on omamoodi märk, mis sust maha jääb. Enamasti on Eesti artistide jaoks paraku muusikavideo pisut liiga kallis projekt. Et ei teeni seda investeeringut tagasi. Ilmselt ka paljuski selle pärast pole meie siiani oma bändiga videot teinudki. Nüüd tuli õige hetk…,” lisab ta.