Edgar Savisaar võttis täna sotsiaalmeedias lühidalt kokku oma reisi Monacosse. “Sõitsin Monacos läbi vormel1 raja. Esimest korda elus. Schumacher jäi seekord maha, kuid Kristiina Ojuland oli kui kompvek;) Loodan, et KÄGU kukkuma ei hakka…” kirjutas Savisaar Facebookis.

“Olin neli päeva Monacos. Nii lämbelt palav seal ei olnud, kui viimastel päevadel siin Eestis, aga ega ilma üle ka kurta ei tohi. Seekord ma Vahemerre ei jõudnud, küll aga mõnel korral hotelli basseini,” kirjutas Savisaar oma blogis.

“Esmakordselt sõitsin läbi Vormel 1 raja, rallisõitu ma seal ei teinud, aga põnev oli ikka. On see ju ainus nii kitsastel linnatänavatel peetav vormelirada maailmas. Imestan, et kuidas nad ülikiire hooga neid järske kurve seal ikka võtavad. Teades kuidas Tallinnas tõuseb kära, kui mõni olulisem teelõik spordiürituseks kinni pannakse, siis imestan kuidas Monaco elanikud vormelisõidu üritusest ainult rõõmu tunnevad. Sisuliselt on selleks ajaks kinni ju kogu väikeriigi liiklus. Aga eks see ole samas neile ehk ka üks olulisim päev aastas. Kindlasti on ka pahuraid kodanikke, kelle igapäevaelu see suur lärm ja rahvahulgad segavad, aga ühise asja eest ollakse ikka sõbralikult väljas,” jätkas Savisaar.

“Seekord ei jõudnud ma ka kuulsasse Monte Carlo kasiinosse. Aga ega ma suurem asi pokkerimängija ei ole, nii et enda arvates midagi olulist ka ei kaotanud.”

“Laupäeval võtsime vastu elektriautode ralli lõpetajad. Oma parimas vormis oli Kristiina Ojuland. Õhkkond tema ümber oli leebe ja särtsakas. Ajaloolise ralli taastamine leidis ka temalt poolehoidu.”