“Ma kujutan ette, et Ott oleks Tallinna linnahalli laval publiku ees seistes samasuguses kimbatuses, kui mina täna siin,” lõõpis Toome vastu kui kuulis hävitavat hinnangut oma rallimehe-oskustele, kirjutab ajaleht Kuulutaja.

Laulja Koit Toome ja Eesti hetke parim rallisõitja Ott Tänak istusid ühte ralliautosse möödunud kolmapäeval Kehalas, kus järgmisel nädalavahetusel toimuva Viru ralli korraldajad võidusõitu tutvustasid. Koht polnud valitud juhuslikult – Kehala autospordikompleksis sõidetakse maha nii mõnigi rallikilomeeter ja ajal, mil rallisõitjad teistel lisakatsetel viibivad, lahutab Koit Toome oma lauluga Kehalasse kogunenud publiku meelt.

Alguses sõidutas Tänak Toomet ja pärast vastupidi, kusjuures Toome autojuhioskusi hindas Tänak “kahega” kui absoluutsesse tippu kuuluv rallisõitja, mitte kui autosõiduõpetaja: “Tegelikult sai ta isegi paremini hakkama, kui alguses võis arvata. Esimesel ringil tundis vist väikest hirmu, kuid peagi hakkas ka gaasipedaalile jõulisemalt vajutama. Teda ehmatasid näiteks pidurid – ralliautos puudub pidurivõimendi ja esimest korda autos istuvale mehele võib tunduda, et seda kihutavat koletist ei saagi seisma.”

Refereeritud artikli täisteksti loe ajalehest Lääne-Virumaa Kuulutaja