Kolm on kohtuseadus – vaatamata kahele karilejooksnud abielule pole Britney Spears kaotanud usku igavesse armastusse. Popstaar abiellub oma endise mänedzheri Jason Trawik’iga Hawaii’l, kirjutab The Sun.

Britney Spears (29) ja Jason Trawik (39) hoidsid siiani oma kihlust saladuses. Trawik, kes veel kuu aega tagasi töötas Spears’i mänedzherina, tegi abielupaneku kirjutades romantilise luuletuse ning kaunistades terve Los Angeles’i korteri küünalde ja roosidega. Ajalehe andmeil kaunistab nüüd lauljatari sõrme lillekujuline teemantsõrmus.

2004-l aastal abiellus Britney Spears oma lapsepõlvesõbra Jason Allen Alexander’iga – abielu kestis 55 tundi. 2005 aasta septembris sai tema uueks abikaasaks taustatantsija Kevin Federline, kellega veel samal aastal sündis poeg Preston ning aasta hiljem väikevend Jayden. Kohe pärast seda andis paar sisse lahutuse. Spears’i psüühilised probleemid viisid selleni, et vahepeal oli laste ainuhooldusõigus isal.

Nüüd soovib tasakaalu leidnud Britney õnne uuesti perekonnaelus leida ning veel lapsi saada. Kuid mitte ilma abielusõrmuseta. “Ta on väga traditsiooniline ja ei taha luua uut perekonda koos Jason’iga enne kui nad on abiellunud,” ütleb allikas. Pärast seda kui Britney Spears on lõpetanud oma maailmaturnee, on plaanis pidada tagasihoidlikud pulmad Hawaii’l. Allika sõnul on lauljatar väga õnnelik. “Ta on seitsmendas taevas.”