Hollywoodi kuumim paar räägib abiellumisest, mudamaadlusest ja väikelaste vanemateks olemisest. “Brad on tõeline mees,” ütleb Angelina.

 

Kuigi Angelina Jolie ja Brad Pitt‘i suhe on meedia jaoks ammendamatu ja igapäevane teema, on paar ise oma suhte osas sõnaaher olnud. Nüüd on Jolie ja Pitt kahes pikemas intervjuus väljaannetele “Telegraph” ja “USA Today” jutustanud, mis toimub suure perekonna kinniste uste taga ning ühtlasi vihjanud, et sõrmuste vahetamiseni pole enam palju aega jäänud. “Lapsed küsivad abiellumise kohta. See tähendab nende jaoks järjest rohkem. Nii et me peame hakkama selle peale mõtlema,” ütleb Brad Pitt.

Jolie ja Pitt peavad oluliseks avatud dialoogi pidamist oma kuue lapsega – ka sellistel delikaatsetel teemadel nagu seks. “Meie majas pole mingeid saladusi. Me ütleme lastele:”Nüüd ema ja isa lähevad suudlema.” Nemad ütlevad “Uh, vastik!” Kuid me nõuame seda,” ütleb Pitt intervjuus.

Vaatamata meedia valvsale kullipilgule, mis perekonda päevpäevalt saadab, teeb paar oma parima, et luua lastele niivõrd normaalsed kasvutingimused kui võimalik. “Meie lapsed peavad elama müüri taga. Teisel pool seisavad kaameratega inimesed. Aga sellega peab leppima. Angie ja mina teeme kõik selleks, et lastel oleks enamvähem normaalne keskkond, et luua hetki, mis on meie jaoks nii tähtsad.” “On täitsa tavaline, et lapsed on kaetud värviga. Me teeme mudamaadlusi. Hommikust õhtuni valitseb kaos, kuni lamp kustub, ja mõnikord ka pärast seda,” jätkab ta.

Angelina Jolie ja Brad Pitt on koos alates 2006-st aastast. Kirg, mis siiani pole kustunud, süttis filmi “Mr. ja Mrs. Smith” võtete ajal kui Pitt veel Jennifer Aniston‘iga abielus oli. “Ma olen Brad’iga väga õnnelik. Ta on tõeline dzhentelman, kuid ta on samal ajal tõeline mees,” ütleb Angelina. “Tal on fantastiline võime olla ebatavaline, imeline, armastav isa ja kohutavalt, kohutavalt intelligentne mees. Füüsiliselt on ta tõeline mees igas mõttes,” ütleb näitlejatar ja punastab.