Eurovisiooni lauluvõistlusest Düsseldorfis on möödas mitu nädalat. Getter (18) istub kodus kamina ees ja kinnitab, et europinge on temast ammu lahkunud. Või õigemini pole Getter hinge seest söövat pressi üldse tundnudki. Sellegi poolest on ta veidi tõsisem kui tavaliselt. Aga mitte Eesti kehva tulemuse tõttu laulukonkursil. Getter on lihtsalt saanud suureks ja omandanud esimesed valusad elukogemused, kirjutab Naisteleht.

Saksamaal käis Getter elus esimest korda. “Seal oli kõigepealt väga soe ja teiseks oli seal kõik nii värviline. Inimesed olid sõbralikud ja naeratasid kogu aeg,” kirjeldab Getter. Mitte nii nagu Eestis. Samas teab ta, et kusagil mujal pole parem kui kodus. “Kuigi eestlase lemmikroog on ikka teine eestlane – seda olen ma nüüd isiklikult kogeda saanud -, olen ma siiski ka palju väga toredaid inimesi kohanud,” tõdeb Getter.

Näiteks Saksamaalt tagasi tulles kinkis lennukis üks eestlanna Getterile, laskumata liigsetesse emotsioonidesse, kotitäie šokolaadi. “Ikka leidub armsaid inimesi!”

See pole aga veel kõik. Kotameistrid saatsid Getterile kirja, et teda ootavad kingituseks puukingad, tulgu ta ainult ja valigu välja. “Ja see, et Kati Saara Vatmann kinkis sulle lamba,” meenutab kõrvalt ema Katre.

Getter räägib, et talle on ka täiesti võõrad inimesed tänaval ligi astunud ja öelnud et ei tasuks nüüd stressi langeda. Lõpetuseks teatab Getter, et temal on kontserdist ja kõigest sinna juurde kuuluvast vaid head mälestused. “Keegi ei kirjutanud seal, et me oleme luuserid, ainult Eestis olid suured pealkirjad – “Eesti kaotas!”.