Käesoleva nädala lõpul ilmub raamatupoodidesse uus raamat “Rahatuulutaja”, mis on lauljatari ja näitlejanna Diana Klasi lugu, mille on kirja pannud Kerttu Rakke.

“Kuigi Diana Klas on näitleja ning lauljana esinenud juba üle 25 aasta, on ajakirjandus kajastanud tema elu väga ühekülgselt – nagu oleks tegemist laisa ja kurja, oma kuulsa ja rikka isa seljas liugu laskva liiderliku naisega. See raamat teeb ära ajakirjanike tegemata töö ning täidab “lüngad”: dianaklasiliku siiruse ja kertturakkeliku otsekohesusega tuuakse avalikkuse ette mitmeid seiku, mis seni varjule on jäänud, ” kirjutab Õhtuleht.

Raamatu autori Kerttu Rakke sõnul on 25 aastat näitlejana ning lauljana esinenud Klasist loodud pilt kui laisast ja kurjast naisest, kes liiderlikult oma kuulsa ja rikka isa seljas liugu laseb, vahendab Publik.

“Ajakiri Kroonika andis möödunud aasta lõpul Diana Klasile “austava” nimetuse: “Aasta Rahatuulutaja 2008”. Siit on võetud raamatu pealkiri. Kes ja kui palju kelle raha tuulutanud on, jääb lugeja otsustada,” kommenteeris autor.