Angelina Jolie silmatorkav kaalulangus on USA meedias andnud põhjust murelikele artiklitele. 35 aastane näitlejatar on nii kõhn, et see viitab tõsistele terviseprobleemidele. Kas tõesti on taas tegemist anoreksia ja heroiinisõltuvusega?

Inimesed, kes Angelina Jolie‘ga pikemaajaliselt koostööd on teinud, nagu näiteks fotograaf Sean McCall, on sarnaste nähtudega ka varem kokku puutunud. Kuuldused said hoogu juurde hiljuti toimunud Cannes’i festivalil. “Angie on nii peenike ja kõhn, et Brad’i meelest vajab ta abi. Tema nägu on sisselangenud. Punasel vaibal nägid tema käsivarred välja nagu veenid,” ütleb allikas väljaandele Star ning lisab, et tavaliselt terase käitumisega Jolie näis kohati “kusagil ära olevat ja segaduses”.

“Star” kirjutab, et Jolie on viimasel ajal korduvalt kokkuvarisenud ning et paljud kardavad, et ta on oma endisesse elustiili tagasi langenud. 2003-l aastal tunnistas ta, et on kasutanud heroiini, kokaiini, ecstasy’t ja LSD’d. Filmi “The Tourist” võtetel olevat näitlejatari silmad läikinud ja ta näis olevat tugevalt pilves.

Paar päeva tagasi nähti Angelina Jolie’d restoranis “Tetour” Cannes’is. “Tema pupillid olid hiigelsuured ja ta rääkis seosetult, hüpates ühelt teemalt teisele ilma et oleks oma jutuga kuhugi jõudnud.”