Ukrainast pärit USA näitlejanna Milla Jovovich (33) ja režissöör Paul W. S. Anderson (44) abiellusid laupäeva õhtul Beverly Hillsis koduaias, vahendab ajakiri People. Abielutõotused vahetati päikeseloojangul.

50 lähedase pulmalise seas oli “Grey anatoomia” täht Patrick Dempsey abikaasaga. Mõistagi ei puudunud peolt Milla ja Pauli poolteiseaastane tütar Ever Gabo. “Lapse sünd on mu vaateid elule täiesti muutnud,” ütles Jovovich hiljutises intervjuus. “Ma ei muretse enam oma karjääri pärast ega selle pärast, mida inimesed minust arvavad. Nüüd on mulle esmatähtsad laps ja pere.”

Jovovichil on seljataga kaks luhtunud abielu. Näitleja Shawn Andrewsiga jõudis ta 1992. aastal abielus olla vähem kui kaks kuud. Seejärel abielu tühistati. Milla ja prantsuse režissööri Luc Bessoni abielu pidas vastu poolteist aastat. Milla ja Paul tutvusid 2002. aastal filmi “Resident Evil” võtetel.

Praegu valmistab aga äsja abiellunud pisikese tütre ema ette lausa nelja filmirolli: “The Winter Queen” , kus ta mängib Amalia Bezhetskaya´t, “Resident Evil: Afterlife” kus ta mängib Alice´t, filmi “Keep Coming Back” ja filmi “Stone“, milles mängib Lucettat.