Ameerikas, Californias resideeruv kaunis lauljanna Janne Saar sai taas valmis uue loo – “Love Me Or Not”. Ennast ise produtseeriv artist räägib, et teeb kõik ise – sõnad, viisid, esitused, stilistika kui reklaamiga seonduva. “Väga palju tuleb ise teha ja mulle meeldib nii. Olen ise vastutav kogu materjali eest, mis avalikuse ette jõuab,” räägib Janne Saar Gossip.ee-le. Viimasel ajal romantilisi laule teinud Janne jätab aga lahtiseks, kas tal LA-s boyfriend on tekkinud: “Hetkel armunud ei ole… kui siis hästi natukene.”

Rääkige palun oma uuest laulust “Love Me Or Not”. Kas viis, sõnad, styling on kõik teie tehtud?
Sõnad kirjutasin koos Carola Madisega. Ülejäänud on minu tehtud.

Teie viimased laulud on kõik väga romantilised ja armsad… Kust ammutate inspiratsiooni? Olete ehk armunud?
Inspiratsiooni saan elust enesest… Inimesed inspireerivad mind, armastus inspireerib. Hetkel armunud ei ole… kui, siis hästi natukene.

Kas teil on Ameerikas esinemisi ka olnud või lähiajal tulekul? Kas olete ise enda produtsent või teete kellegiga koostööd?

Praegu veel ei esine… Õpin hetkel kuidas produtseerida, aga koostööd pole välistatud. Siin on palju andekaid inimesi.

Samuti Californias resideeruv lauljanna Kerli mainis kunagi ühes intervjuus, et teda heideti produtsentide poolt kõrvale aga siis hakkas ta ise ennast aktiivselt “müüma” ja reklaamima ning peale seda tekkis produtsentidel tema vastu taas huvi. Kuidas teie oma muuskikat, ennast kui artisti nö “turustate”?
Mul on Facebook’is fan page ja samuti laen YouTube’i isiklikule lehele oma lugusid üles. Väga palju tuleb ise teha ja mulle meeldib nii. Olen ise vastutav kogu materjali eest, mis avalikuse ette jõuab… aga ma ei nimetaks seda turustamiseks.

Ameerikas on avaliku elu tegelaste-artistide-näitlejate seas väga populaarsed Ustream, Formspring, Tumblr, Twitter, Celebuzz jt… Kas figureerite ka nendes? Kas olete mõelnud näiteks fännidele Live-showd Ustrem’is teha?
Ma pole sellele veel mõelnud. Tulevikus miks mitte, praegu ma lihtsalt soovin oma loomingut inimestega jagada…

Kes on teie eeskuju(d) muusikamaastikul? Milline on teie esimene nö verstapost, kuhu poole hetkel pürgite?

Hetkel kuulan päris palju Jazzi.. Näteks Nina Simone, Nancy Willson, Shirley Horn ja ka Klassikalist muusikat olen armastama hakanud.

Muusikaliselt soovin, et mu muusika puudutaks inimesi. Tahan esile kutsuda tundeid – on see siis armastus, kurbus… Iga looga edastan sõnumi.

Milline oli viimane muusikaüritus, millel käisite?  Oli see Billboard’ i afterparty?
Hehe… Siin toimub hästi palju kontserte. Viimane kord käisin koos Carola ja ta kallima Printz Board’iga ühte Jazz bändi kuulamas. Selliseid suuri afterparty‘sid ma veel külastanud pole.

Kas jõuate sel suvel ka Eestisse? Mida ütleksite oma siinsetele fännidele, kes teid pikisilmi esinema ootavad?

Ma loodan, et jõuan see suvi ka Eestisse. Tahaks küll oma pere ja sõpru näha. Fännidel palun olla kannatlik, iga hea asi võtab aega! Kui olen oma materjaliga valmis ja rahul, siis kindlasti esinen ka Eestis… väga ootan seda.

Kuula Janne uut lugu: