“Sain küll USAs uhkeid rolle a la “Grease’i” peaosa, aga olla kusagil castingul järjekorras nr 128 ja siis minutiga ennast tõestada pole päris minu rida,” tunnistas Hanna-Liina Võsa (30) ajakirja Anne & Stiil juuninumbri kaaneloos.

Igatsus Eesti ja stabiilse elu järele on üks peapõhjus, miks Hanna-Liina Võsa tegutseb tänapäeval rohkem siin kui Ühendriikides, kuigi tal on lombi taga jätkuvalt oma agent ja sidemed sealsete muusikaliringkondadega pole katkenud.

Kuid kuigi lõppenud hooajal laulis ta peaosi nii “Minu veetlevas leedis”, “Helisevas muusikas” kui ka “Libahundis” ning on muusikalitähena täiesti omas elemendis, tahab Hanna-Liina üha rohkem ka OMA asja teha.

“Aga mis seal salata – see tuleb hoopis raskemalt kui teatrirollid. Enda loominguga ei ole ma veel n-ö lahti läinud, olen veel pusimise faasis.”

Veel saab artiklist teada, et loomingu- ja tööasjade ajamisel on Hanna-Liina pigem idealistlik lillelaps kui kalkuleeriv karjääribeib. Talvel ilmunud plaati lindistades oleks ta jäänudki stuudiosse üha kaunimaid kõlasid otsima, kui kontrabassimängijast elukaaslane Marti Tärn (27) poleks teda maa peale toonud ja öelnud, et tuleb siiski paika panna kuupäev, mil asi valmis ja plaat müügis.