“Kavatsen näitlemisega edasi tegeleda ning harjutan vaikselt lauluvärki. Lisaks olen valitud juba ühte mängufilmi “Ebaõnnestunud”, mis tuleb kindlasti vägagi huvitav projekt. Ühikarottide katsed ootavad ees ning hetkel üleüldiselt on väga palju castinguid käimas,” räägib “Kinotehasest” välja langenud Sander Rebane Gossip.ee-le. Noore poisi pea on uhkelt püsti ning elu läheb täie rauaga edasi. “Tundsin, et minu koht oleks tegelikult finaalis. Kuid mis sa ikka vana asja taga nutad!”

Sander Rebane, teie sünnipäev ja sünnikodu?
Sündisin 2. Septembril Eesti väikseimas linnas, Mõisakülas.

Millal ja kuidas tekkis huvi kandideerida “Kinotehasesse”?

Tegelikult tuli see täitsa viimasel minutil. Registreerimise lõpuni oli jäänud kaks tundi. Sattusin täiesti juhuslikult nägema “Kinotehase” reklaami ning kuna olin juba pikemat aega tundnud endas väikest rahutust seoses näitlemisega, siis tundsin, et pean minema ja proovima!

Kas olete väga pettunud, et Lenna Kuurmaa teile saates musi ei andnud ja teid välja hääletati?
Tegemist oli lausa suudlusega!  Kindlasti olin pettunud! Tundsin, et minu koht oleks tegelikult finaalis. Kuid mis sa ikka vana asja taga nutad!

Kirjeldage palun kirevamaid ja põnevamaid hetki “Kinotehase” salvestustest?

Hmm.. no kindlasti olid väljahääletamised minu jaoks vägagi emotsionaalsed, kuna tahtsin lõpuni välja minna. Parimad hetked aga olid need, kus ma sain näidelda! See on minu jaoks täiesti erakordselt uus tunne, kuna polnud seda ju varem teinud! Lisaks tegid selle terve kogemuse tõeliselt meeldejäävaks ka need inimesed, kes seal olid, kaamerameestest-toitlustajateni!

Kuidas iseloomustate reporter Urmo Tamme, kes ka avasaates näha oli ja kandideeris?
Ega ma väga temaga ei suhelnud, proovisin rohkem ennast erksana hoida. Tegemist on hea reporteriga aga ta oleks pidanud kehakeele voorus natuke rohkem vabamalt ja mõnusamalt end tundma!

Milliega nüüd tegelema hakkate, mil filmi ei valitud?

Kavatsen näitlemisega edasi tegeleda ning harjutan vaikselt lauluvärki. Lisaks olen valitud juba ühte mängufilmi “Ebaõnnestunud”, mis tuleb kindlasti vägagi huvitav projekt. Ühikarottide katsed ootavad ees ning hetkel üleüldiselt on väga palju castinguid käimas.

Südamelt ära?

Lugejatele: No kurat, lihtsalt proovige asju, iial ei või teada!

Kas olete vaba ja vallaline või on teil girlfriend olemas?

Hetkel täitsa vaba ja vallaline.

Kui teile pakutakse näiteks osatäitmist mõnes filmis gayna ning tuleks teist meest suudelda, kas saaksite hakkama, või on asju, mida te kindlasti ei tee?
Hea küsimus.. hmm.. no see oleneb kindlasti, kes ja mis filmi teevad jne. Aga kui kõik on proffessionaalne ning asjalik siis ma arvan, et ega muud valikut ei ole. Kindlasti oleks see ebameeldiv minu jaoks aga minu arvamus on selline, et kui tahad olla hea näitleja, siis ongi vaja selliseid asju teha. Eriti pisikeses Eestis, kus konkurents niigi tihe.

Millist muusikat kuulate ning kas on mõni Eesti laulja, kes teie lemmik on?
Peamiselt indie, alternatiiv, rokk. Kuid väga palju on ka Jäääärt, Tättet ning paar nädalat tagasi käisin ka Aleksander Sünteri kontserdil, mis tõsiselt meeldis, soovitan! Muusika, mis loob meeleolu! Unustasin.. kindlasti ka Toe Tag ja “Déjà vu”!

Millist raadiojaama kuulate enim?
Raadio2 on lemmik aga ka meinstriim Spin FM. Oleneb, mis tunne minus valitseb.

Lemmiksaated telerist?
“Californication”- tõeliselt kipa! Aga viimasel ajal ei vaatagi nagu eriti enam televiisorit, tegemist niigi palju.

Tulevikuplaanid?

Suvel Viljandisse proovima ning tahaks kindlasti kuskile välismaale trippima ja silmaringi avardama minna!