Soome mägisuusataja Matti Nykänen ja tema ex-abikaasa Mervi Tapola vahel toimus 2009 jõulude ajal verine kokkupuude, kus Matti kohtles oma naist väga julmalt ja mille tagajärjel kohus mõistis mehele aasta ning nelja kuu pikkuse vangistuse. Mattile see aga ei sobinud ja ta kaebas kohtuotsuse edasi ning uus istung toimub peagi, kirjutab MTV3.

 

Mägisuusataja Matti Nykänen´i ex-naine Mervi Tapola räägib Mattist üpris soojal toonil, ise aga läheb peagi ex-mehe vastu kohtusse.

“Soovin talle edu ja loodan, et ta on lõpuks leidnud oma elus rahu ja planeerib tulevikku. Mattis on palju head,” ütleb Mervi intervjuus.

Matti ja Mervi omavahelist suhet on pingelisemaks muutnud nende omavaheline kättpidi kallaletung, kus Matti lõpetas vangikongi trellide taga. Tulemas on selleteemaline kohtistung, mis on juba eelnevalt edasi kaevatud. Istungil käsitletakse Mervi rasket väärkohtlemist.

“Tunnen end tugevana ja ei karda tulevast kohtuistungit. Muidugi on raske uuesti kõik asjad läbi käia, sest tahaksin tegelikult juhtunut unustada,” kommenteerib Mervi.

Matti on omalt poolt lubanud kohtu ette tuua üllatustunnistaja, kes puhastab ta mainet.

 

[ot-gallery url=”gallery/matti-nyk%c3%a4nen%c2%b4i-ex-naine-mervi-tapola-kohtusse-minek-matti-vastu-mind-ei-hirmuta”]