Saatejuht Kertu Jukkum paljastab, et tema suureks iidoliks on juba lapsest saadik armastatud näitlejanna Ita Ever. “Ita Ever pole mitte ainult mu lemmiknäitleja, vaid ka tõeline eeskuju – naine, kellele vaatan alati alt üles,” räägib Kertu Jukkum Gossip.ee-le. Oma tulevikuplaanidest rääkides ütleb sportlik naine aga et soovib elu täiel rinnal nautida! “
Elada täiel rinnal edasi ja nautida iga hetke, mille tunnistajaks olen.”

Kertu Jukkum, teie sünnipäev ja sünnikodu?
27.11.1984 ja kuigi sündisin Narva linnas, oli lapsepõlve koduks ikka väike Kurista küla Jõgevamaal.

Kelleks unistasite saada lapsepõlves?
Politseinikuks, kuni mulle tehti selgeks, et füüsiliselt olen selle ameti jaoks liiga nõrk. Seejärel soovisin saada politseiniku naiseks.

Kuidas sattusite tööle raadiosse Sky Plus ning millal oli teie esimene tööpäev seal?

Tutvusin ülikooli ajal raadios Sky Plus töötava Ülari Maariga ja tema mu toona programmidirektoriga kokku viis. Esimene tööpäev oli millalgi 2005 aasta suvel.

Meenutage mõnda põnevat seika või juhtumit otseeetris?

Neid on palju. Eelmisel aastal tegin reportaaži kodutu mehega, kellega käisime pudeleid korjamas. Leppisin mehega kokku, et küsin eetris enam-vähem samu küsimusi, mida eetri väliseltki. Eetri ajal tuletas mees mulle järjepidevalt meelde, et olen neid küsimusi juba küsinud ja tema ka vastanud.

Olete olnud saatejuht ka “Väljalennus”, kuidas sinna sattusite ning kas see saade jätkub millalgi?

Hea sõber rääkis minust „Väljalennu“ produtsendile ja viimane kutsus katsetele ja tundus, et sobisin. Nii jäingi üheskoos Siretiga saadet juhtima. Loodan, et saade jätkub järgmisel hooajal.

Meenutage mõnda põnevat seika seoses “Väljalend” saate salvestamisega?

Kindlasti teeb saate põnevaks moment, mil võistlejad jõuavad lennujaama täpselt samal ajal ja siis sõltub juba kõik sellest, kes märkab konkurenti esimesena, kes reageerib kiiremini ning kel on kiiremad jalad. Omamoodi ekstreemne oli ka juhus, kui leidsin võistleja, kes polnud kindel, kas tal ikka pass on olemas. Sõitsime linnast kaugele ja koju jõudes avastas noormees, et ta pass on juba kümmekond aastat kehtetu. Seejärel leidsin tütarlapse, kellega sai läbi tehtud veelgi aeganõudvam seiklus, kuid kellel samuti pass juba ammuilma kehtetu oli. Viimaks leidsin toreda tütarlapse, kellel oli kehtiv pass ja tema sõitis ka reisile.

Huvialad?
Sport – jooksmine, rulliuisutamine, mõned grupitreeningud lisaks. Samuti loen palju, kirjutan ja maalin ning kui vähegi aega, armastan teatris käia.

Südamelt ära?
Süda ei jõua palju kanda ja rääkimine teeb kahtlemata head, selleks on mul fantastilised sõbrad, lähedased.

Tulevikuplaanid?

Elada täiel rinnal edasi ja nautida iga hetke, mille tunnistajaks olen.

Perekond ja lapsed?

Armastan väga lapsi! Hetkel olen õnnelik kahekordne tädi, kuid kui aeg õige, naudin kindlasti ka täisväärtuslikku pereelu.

Millist raadiojaama enim kuulate?

Viimasel ajal kuulan raadiot aina vähem, kuid ennekõike hoian end koduraadioga kursis.

Lemmiksaated telerist?
Vaieldamatult Pealtnägija, mida jälgin juba aastaid.

Kas teil on ka mõni lemmiknäitleja ja laulja Eestist?

Ita Ever pole mitte ainult mu lemmiknäitleja, vaid ka tõeline eeskuju – naine, kellele vaatan alati alt üles. Lauljatest armastan väga näiteks Lenna, Hannah’i ja Inese loomingut…

Mida hindate inimestes kõige enam ning mis vastu hakkab?

Armastan positiivset ellusuhtumist, headust ja ausust. Ebameeldiv on kadedus ja kahepalgelisus.

Kuidas suhtute selgeltnägijatesse ning kas olete ise käinud mõne tervendaja vastuvõtul, ehk on mõni põnev seik meelde jäänud?

Seoses reportaažidega aga ka muidu olen paljud alternatiivsed suunad läbi teinud: auratransformatsioon, nõelravi, laserteraapia, lõhnateraapia, elujooks jne. Kõik need sammud on mulle midagi uut õpetanud ja elule uue tooni juurde andnud.

Kuidas näeb välja üks teie tööpäev raadios?

Ärkan vara – 5-6 paiku hommikul, et õigel ajal reportaaži toimumispaigas kohal olla. Kohapeal viin end teemaga kurssi ja seejärel eeter. Päeva hilisem aeg kulub uutele teemadele keskendudes, mis tähendab, et otsin põnevaid teemasid, kontaktisikuid ja lepin aegu kokku. Vahel kulub kuid, et kokku leppida üks teema ja leida kõigile sobiv aeg.