Neljapäeval krooniti Lohusalus pärast kolmetunnist šõud Miss Paldiskiks 2009 Jekaterina Komrakova, I printsessi tiitli sai Alissa Oleinik ja II printsessiks Margarita Kapmann. Šõu oli osa Paldiski linna valimiskampaaniast.

Viimati valiti Paldiski missi 2003. aasta detsembris. Tookord toimus see tormisel merel kõikunud parvlaeval Vana Tallinn. Tänavu oli neidiste ja pealtvaatajate jalgealune kindel, aga kitsam – ilušõu korraldati Lohusalu Resort hotelli saalis, sest nagu aastaid tagasi, ei ole Paldiskis nüüdki missivõistlusteks sobivat ja viisakat saali tekitatud.

Vaatamata sellele, et saal oli puupüsti rahvast täis ning Viru Varietee tantsijad ja breigipoisid pidid ruumikitsikuse tõttu hoogu ohjeldama, oli šõu korralikult ja hästi ette valmistatud. Tüdrukute liikumisoskust ja catwalk’i olid lihvinud treener Juta Friedel ning konkursi korraldaja Katrin Pissarev (Susi) isiklikult.

Katrin on missimaailmas tuntud 2003. aastast, mil ta valiti Eesti Miss Estonial I printsessiks ning käis ka samal aastal Miss Universumil.

Õhtut aheda huumoriga juhtinud Vitali Vesterinenit tuntakse eestlaste hulgas vast vähem kui tema venda Andrei Vesterinenit, kes eelmise aasta suvel Afganistanis raskelt haavata sai ning jala kaotas.

13-liikmelist žüriid juhtinud missi-issi Valeri Kirss jäi tol õhtul õige tagasihoidlikuks. „Võiksin praegu Bahamal olla, aga näe, olen hoopis Paldiski missi valimisel,” kohmanud Kirss tuttavat fotograafi kohates ning tegi kaamera poole tõrjuvaid žeste, otsekui tahtes öelda, et „mina pole siin olnud”. Hotelli teisel korrusel toimunud peole Kirss ei jäänud ning haihtus kiiresti pärast ametliku osa lõppu.

Žüriisse kuulusid veel, Oriflame’i direktriss Laine Susi (missikonkursi korraldaja Katrin Pissarevi ema), „Evita” juht Edvi Tõnisson, treener Juta Friedel, moedisainerid Oksana Tandit ja Marfa (Maria Posledova), Anna Bella Studio müügijuht Ksenia Jemeljanova, juuksur Deniss Kovalenko, fotograaf Ernest Bondarenko, Lohusalu Resorti müügi- ja turundusjuht Kristo Leier, Novõi Baltiiski Kanali reporter Jelena Solomina, riigikogu liige Olga Sõtnik ja Hans Pajumaa.


Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest

[ot-gallery url=”gallery/miss-paldiski-2009-on-jekaterina-komrakova”]