Soome selleaastases Idols võistluses osalenud Lotta Sandholm on meedias paari pandud ühe teise Idols´i võistleja Jusu Wirekoski´ga. Lotta selgitab olukorda, kirjutab MTV3.

 

Lotta Sandholm saabus koos meessoost sõbraga restoran Kaarna´sse, kus tähistati restorani 2-he aasta täitumist. Sellest ajast alates ongi Lotta Sandholm ja Jusu Wirekoski kuulujutukeeristesse tiritud. Lotta on enda sõnul siiani segaduses kogu olukorrast.

“Ma ei saa päris hästi aru ja ega tea, milles hetkel küsimus üldse on? Kust kohast kuulujutud üldse alguse said?” naerab Lotta.

Lõpuks leidub Lottal ikkagi oma versioon, kuidas kuulujutud alguse võisid saada. Lotta olevat olnud Idols´i finalist Ali Elkharami´iga Mikkelis. Seejärel lahkus Ali koos tüdruksõbraga ning Lotta jäi Jusu´ga kahekesti õlut jooma.

“Miks on see alati nii, et kui jäädakse mehega kahekesti, siis peab alati oletama, et seal toimub midagi?” imestab Lotta.

Lotta kinnitab, et tema ja Jusu vahel ei ole midagi sellist, mida arvatakse olevat.

“Oleme lihtsalt head sõbrad, ega siin midagi muud polegi. Täpselt sama palju olen aega veetnud ka Ilpo ja Fatima´ga, aga see ei tähenda, et mul nendega kohe suhe oleks,” ütleb heatujuline Lotta.

 

Loe lisaks:

Soome Idols´ist välja langendud Lotta Sandholm: Tundub, et sõnasin oma tuleviku ära

 

[ot-gallery url=”gallery/idols%c2%b4i-lotta-sandholm-vaigistas-suhte-teemalise-kuulujutu”]