Usinalt oma kodulehekülge uuendav Henna Kalinainen sooviks sügisel hakata kirjutama Big Brother´i teemalist blogi. Ka sotsiaalse meedia kasutamine oma kodulehel pakuks tumedapäisele kaunitarile huvi, kirjutab MTV3.

Henna Kalinainen hakkas aastal 2009, peale Big Brother´i saates osalemist kodulehekülge  pidama. Tegemist olevat olnud pigem kapriisiga, kui hoolikalt kaalutletud ettevõtmisega.

“Tahtsin kirjutada oma blogi ja soovisin, et Internetist leiduks minu kohta täpsemat infot. See sai loodud hetke ajel, kui mõtlesin, et lihtsalt prooviks,” ütleb Henna Kalinainen.

Henna kodulehe visuaalse ilme eest vastutab Kotisivukone tiim ja naine on ka ise palju kaasa aidanud. Kodulehelt leiab huvitavat alates fotogaleriist kuni blogini välja.

“Jagan kodulehe kaudu kõiki uudised, mis minust meedias kirjutatud on. Seal on ka blogi, kus kirjutan tegemistest ja arutan erinevaid teemasid. Blogimine võtab kohutavalt palju aega.”

Kodulehekülge innukalt uuendaval neiul leidub juba uusi ideid tulevikuks.

“Nüüd, kui Big Brother jälle pihta hakkab, siis tahaksin kirjutada sellest blogi. Tahaksin lisada ka videosid, mida külastajad saaksid vaadata.”

“Varem sai kodulehe kaudu liituda Facebooki fännirühmaga, esitada sõbrakutseid ning sai lugeda ka Twitteri uuendusi otse kodulehelt. Veidi aega tagasi korrastasin kodulehe välimust ja võtsin kõik mittevajaliku ära.”

 

Loe lisaks:

Henna Kalinainen: Iseseisvumine hirmutab

Mees, kes lõi Facebooki Henna ja Antti Kurhinen´i mõrvagrupi, vabastati süüdistustest

 

[ot-gallery url=”gallery/henna-kalinainen-tahaks-hakata-tulevasest-big-brother%c2%b4ist-oma-kodulehele-blogi-kirjutama”]